Home Philosophies agent voor Unopiu

Woensdag 06 oktober 2021

De agentuur Home Philosophies vertegenwoordigt vanaf heden de gerenommeerde Italiaanse tuinmeubelfabrikant Unopiù in België en Luxemburg.
Home Philosophies agent voor Unopiu
Home Philosophies agent voor Unopiu Home Philosophies agent voor Unopiu

De agentuur Home Philosophies, die al bijna 20 jaar de collecties van Natuzzi in de Benelux vertegenwoordigt en drie jaar geleden het slaapcomfort van Vispring toevoegde, vertegenwoordigt nu ook de gerenommeerde Italiaanse tuinmeubelfabrikant Unopiù in België en Luxemburg.

 

De afgelopen maanden is de aandacht voor buitenleven enorm toegenomen. Hierdoor is de consument steeds meer geïnteresseerd in het inrichten van de tuin als volwaardige extra woonruimte. Als gevolg hiervan zijn steeds meer meubel- en designshowrooms extra aandacht gaan besteden aan dit segment. Ook blijken buitenmeubelen vooral in de zomermaanden dé manier om de omzet te verhogen en de jaaromzet beter over het jaar te verdelen.

 

'We hebben voor Unopiù gekozen omdat het, net als de bedrijven Natuzzi en Vispring die we al vertegenwoordigen, een bedrijf is dat voldoet aan alle huidige criteria voor een informatieve website, een sterk en ethisch merk en met veel aandacht voor het milieu en duurzaamheid.' zegt Jan Mentens van het bedrijf. 'Bovendien hebben de recente leveringsproblemen uit Azië, die naar verwachting nog geruime tijd zullen aanhouden, aangetoond dat productie in Europa voordelen heeft om vlottere leveringen te garanderen.

 

Het is nu onze taak om onze jarenlange expertise op het gebied van onder meer distributie, marketing, analyse van resultaten en training van verkopers toe te passen op Unopiù. We kijken er dan ook erg naar uit om naast bestaande klanten van Natuzzi of Vispring ook nieuwe mensen uit de tuinmeubelbranche te ontmoeten. Want uiteindelijk blijft het mooiste van onze business het aangaan van nieuwe langdurige partnerships om samen meerwaarde te realiseren voor de dealers, de bedrijven die wij vertegenwoordigen en onszelf.'

 

Met meer dan 40 jaar erfgoed is de missie van Unopiù om het buitenleven in te richten met dezelfde passie en zorg die gewoonlijk aan het interieur wordt besteed. Dat doet de producent en distributeur van designmeubelen en accessoires voor buiten door complete collecties voor te stellen, zowel qua materialen als door het creëren van functies bij de producten, om zo vrolijke en ontspannende momenten aan te bieden in de buitenlucht.

 

Vandaag de dag wordt Unopiù geleid door een nieuw management dat zich richt op productinnovatie die als fundamenteel wordt beschouwd voor de toekomst van het bedrijf. Unopiù heeft elf eigen winkels in Italië, Frankrijk, Duitsland en Spanje, vele partners en een goede website in acht verschillende talen.

 

In Nederland wordt Unopiù sinds begin dit jaar vertegenwoordigd door Design Lines, dat te vinden is op DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.Links

www.unopiu.com

Tags

nieuws, interieur, buitenmeubelen, design, merk, buitenlucht, ontspanning, relaxen, stoelen, kussens, eettafel, eettafelstoelen, partnership, meerwaarde, #unopiu, #homephilosophies, #natuzzi, #vispring, #dwi, #dewoonindustrie, #designlines

Gerelateerd nieuws
 
Ontwerp door de natuur
lees verder
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
 
Maak kennis met de LXR18
lees verder
Impuls voor matrasrecycling
Vijf grote matrasproducenten - Beter Bed, Swiss Sense, Ikea, Hilding Anders en Koninklijke Auping - introduceren stichting Matras Recycling Nederland (MRN).
lees verder
Honingkleurige glaskunst
Het Tsjechische Rückl is gespecialiseerd in het eeuwenoude ambacht van het glasblazen. Sinds 2017 vaart het bedrijf een moderne koers, met nieuwe collectie ontwikkeld door Rückl Art Director Rony Plesl.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden