Ultima nieuws op Najaarsvakdagen

Vrijdag 01 september 2023

De zomer zit er weer op, dus we mogen weer naar beurzen! Van 10Ė13 september vinden in De Woonindustrie opnieuw Najaarsvakdagen plaats. Slaapexposant Ultima toont tijdens het evenement verschillende nieuwe producten.
Ultima nieuws op Najaarsvakdagen
Ultima nieuws op Najaarsvakdagen Ultima nieuws op Najaarsvakdagen Ultima nieuws op Najaarsvakdagen Ultima nieuws op Najaarsvakdagen

Rond en Ronder is het thema van de nieuwe boxspringcombinatie Circum. Dit thema komt in de Circum en de Circum XL terug in zowel het hoofdbord als naar keuze ook in de boxsprings en matrassen. De kleinere variant heeft een hoofdeinde met een ovale look (foto 2 en 3), dat zwevend aan de boxspring gemonteerd is. Met de optie om de buitenste hoeken van de boxspring en de matrassen ook rond te bestellen, krijgt deze combinatie een unieke vorm en beleving. Alle stoffen uit de collectie van Ultima kunnen op deze boxspring verwerkt worden, net als alle matrassen en toppers. CircumXL (foto 1) steunt op de grond, maar heeft wel met de ronde vormen en alle opties van de kleinere Circum.

 

Boxspring Accent heeft zowel om het hoofdeinde als op de boxsprings een houten accent (foto 4 en 5). Door het gebruik van een kopshout blokje op de hoeken krijgt dit model volgens Ultima een stoere uitstraling. Het houten frame is te gebruiken is voor alle mogelijke boxsprings van Ultima Bedden. Daarnaast wordt het hoofdeinde geleverd met verlichting.

 

Tot slot heeft Ultima naar eigen zeggen het Summum in slapen gevonden in het matras Summum. Dit wordt gekenmerkt door een speciaal ontwikkelde ergonomische pocketvering en extra dikke comfortlagen van 4 centimeter dikke Talalay® natuurlatex. Om deze kern zit een super elastische hoes die zich, zo zegt het bedrijf, perfect om je lichaam laat vormen. Het matras is draaibaar en keerbaar zodat je het optimaal in conditie blijft.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.ultimabedden.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen, #ultima

Gerelateerd nieuws
Duurzaam aanbod matrassen
Emma - The Sleep Company, zet een stap richting duurzaamheid met de introductie van twee nieuwe initiatieven: de lancering van Emma Second Life en het volledig vernieuwde Edge-to-Edge online portfolio en matrassen.
lees verder
Carpetright UK op rand faillissement
Carpetright heeft in Groot BrittaniŽ een verzoek ingediend om een bewindvoerder aan te stellen, terwijl het werkt aan een nieuwe financiering of een overname.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
 
Wieke alweer weg bij Auping
lees verder
 
Overname Dunlopillo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden