Huisshow Keijser&Co

Vrijdag 25 augustus 2023

Interieurbedrijf Keijser&Co organiseert van 2 tot en met 6 september een huisshow in haar showroom Nidum. Tijdens de vijf dagen is iedereen welkom om kennis te maken met de nieuwe collecties.
Huisshow Keijser&Co

Keijser&Co is al meer dan achttien jaar gespecialiseerd in maatwerkmeubelen en opende eind 2021 een tweede showroom in het monumentale Arsenaal in Grave. Eigenaren Aard Keijser en Lonneke van der Weyden vonden het daarom tijd om de sfeerruimtes na bijna twee jaar volledig te vernieuwen.
Er zijn onder andere twee nieuwe houtcollecties en tot wel 50 nieuwe zitmeubelen aan de collectie toegevoegd, die gepresenteerd worden in een volledig vernieuwde showroom in het House of Inspiration.

 

Tijdens de huisshow zijn zowel professionals als de particulier welkom. Bezoekers krijgen dan ook de kans om een kijkje te nemen in de zes suites van Nidum Boetiekhotel, het designhotel op de bovenste verdieping van het Arsenaal in Grave dat in september opent. De kamers zijn ingericht door verschillende gerenommeerde Nederlandse interieurontwerpers met producten van Nidum partners, waardoor ze elk hun eigen uitstraling hebben.

 

Een bezoek aan de huisshow draait niet alleen om de nieuwe Keijser&Co collectie. Er zijn meerdere activiteiten en er worden special guests uitgenodigd, waaronder Addy van den Krommenacker en kunstenaars Wendy Buiter en Chris Tap. Er zullen pop-ups zijn met sieraden van Carliev en Lott. Gioielli, sierkussens van Est-1966, herenmode van Tijssen Herenmode, luxe whisky cabinets van Maltdocks, geurkaarsen van Smeldt en stoffenhuizen met hun laatste collecties.

 

Daarnaast zijn meerdere Nidum partners aanwezig, waaronder Bogarden Buitenmeubilair, Cheminée, Geberit, Grapelife, Hive kitchen, Nidum Design Beds en Silk-ka flowers. Duparc verzorgt een valetservice in luxe auto’s en bezoekers ontvangen een goodiebag.

 

Naast een gratis overnachting In Nidum Boetiekhotel wordt er ook een Bean Bag van Borek verloot onder de bezoekers. In het inpandige restaurant Ovum worden tijdens de huisshow verschillende bites, borrelplanken en gerechten van de barbecue geserveerd.Links

www.nidum.nl
www.keijsersinteriors.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, meubel, stoel, bank, kleinmeubel, bijzet, retail, detaillist, winkel, woonwinkel, label, merk, #nidum, #keijserenco,

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden