Uitbreiding Wiz smart lighting

Donderdag 29 juni 2023

Signify kondigt een reeks nieuwe decoratieve verlichtingsproducten aan waarmee het huidige WiZ smart lighting assortiment verder wordt uitgebreid. De uitbreiding omvat plafondarmaturen, lichtstrips, filamentlampen en buitenverlichting.
Uitbreiding Wiz smart lighting
Uitbreiding Wiz smart lighting Uitbreiding Wiz smart lighting Uitbreiding Wiz smart lighting

Met de Neon flex strip (foto 1) kan de consument een eigen lichtdecor ontwerpen. De lichtstrip is 3 meter lang, eenvoudig te buigen in een vorm naar keuze en te installeren aan de muur met bijgeleverde bevestigingsbeugels. Er zijn 16 miljoen kleuren of lichtscènes, waarbij de kleur continu verandert over je hele strip.

 

De nieuwe full color filamentlampen (foto 2) geven elk interieur volgens Signify een vleugje vintage. Deze dimbare transparante lampen geven alle kleuren van de regenboog en elke tint wit van warm tot koel licht. Ze zijn verkrijgbaar in drie vormen: een standaard peervorm, een edison of een globe. Allen bestuurbaar met behulp van de WiZ-app, WiZ-afstandsbediening of je stem.

 

De Superslim Wiz plafondarmatuur (foto 3) heeft een minimaal strak ontwerp. Hij is verkrijgbaar in zwart en wit en in twee maten. Ook deze lichtbron kan één van de 16 miljoen kleuren uitstralen.

 

Ook het Wiz-buitenassortiment kreeg er begin dit jaar nieuwe armaturen bij. Nu maakt de Elpas tuinpaal (foto 4) het portfolio van buitenproducten volgens Signify compleet. De nieuwe modern ogende tuinpaal biedt alle Wiz kleuren, is natuurlijk weerbestendig en eenvoudig te installeren.Links

www.signify.com/nl-nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, domotica, bluetooth, app, outdoor, buiten, tuin, #philips, #signify, #signifywiz

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder
 
Growing Homes - Meubelbeurs 2024
lees verder
Daling omzet meubelwinkels
De Nederlandse detailhandel zette bijna 4% meer om in eerste kwartaal 2024, maar de meubelwinkels daalden in omzet.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden