Jysk opent in Winterswijk

Woensdag 28 juni 2023

Jysk opent op woensdag 5 juli een nieuwe winkel op de Europalaan in Winterswijk. Hiermee ontstaat er een volwaardige woonboulevard bij de entree van Winterswijk.
Jysk opent in Winterswijk
Jysk opent in Winterswijk Jysk opent in Winterswijk Jysk opent in Winterswijk

De winkel van Jysk is meer dan 1.000 vierkante meter groot en wordt voorzien van het allernieuwste winkelconcept. Jysk komt op de plek van Budget Home Store en Zonwering Industrie, die zijn verhuisd naar het naastgelegen pand van City Wonen Eugelink-te Kortschot. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de grote verbouwing.

 

Het team van Jysk in Winterswijk wordt aangestuurd door Demi Oostindie. Demi werkt al ruim vier jaar bij het bedrijf en stond hiervoor in de winkel in Enschede. In Winterswijk is ze voor het eerst verantwoordelijk als store manager.

 

Demi wordt bijgestaan door een volledig nieuw team van mensen uit Winterswijk en omgeving: 'We hebben al zeven nieuwe collega's aangenomen. En we zijn nog op zoek naar extra versterking,' vertelt zij enthousiast.

 

De nieuwe store manager verwacht vanaf de eerste dag veel klanten te mogen verwelkomen in haar winkel. 'We krijgen al veel positieve reacties van mensen die zien dat we op deze mooie plek in Winterswijk een winkel gaan openen. Ik kan niet wachten om iedereen hier in de Achterhoek kennis te laten maken met onze aanbiedingen op het gebied van slapen en wonen.'

 

Het viert de opening in Winterswijk op woensdag 5 juli met een koffiekar, koeken en muziek. Ook zijn er verschillende openingsacties, met kortingen die oplopen tot wel 70%. Om 9.00 uur knipt Demi met haar team het lintje door.

 

Na de opening in Winterswijk heeft Jysk 102 winkels in Nederland. De Deense retailer wil de komende jaren verder doorgroeien in Nederland, om zo nog dichter bij de klant te zijn.

 

Daarnaast worden alle bestaande winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept. Dit concept is voorzien van een houtlook vloer en sfeervolle verlichting en biedt klanten nog meer inspiratie. Zo zijn er drie voorbeeldkamers, ingericht volgens de laatste trends en collecties van de woonwinkel. Ook is er een grote matrasstudio, waar klanten producten kunnen uitproberen en advies kunnen krijgen van professioneel opgeleide winkelmedewerkers.Links

www.jysk.nl

Tags

nieuws, interieur, winkel. store, storemanager, bedrijfsleider, team, retail. pand, winterswijk, achterhoek, omgeving, meubelen, matrassen, dekbedden, kussens, tuinmeubelen, gordijnen, dekbedovertrekken, slaapcomfort, matrasstudio, advies, uitproberen, opleiding, #jysk

Gerelateerd nieuws
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder
 
Growing Homes - Meubelbeurs 2024
lees verder
2 Nieuwe winkels Jysk
Jysk zet de uitbreiding in Nederland voort met de opening van twee nieuwe winkels.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden