De Stijl inspireert nieuw armatuur

Woensdag 28 juni 2023

Of het nu gaat om projecten of residentiele toepassing, het Italiaanse Kldn maakt hiervoor verlichtingsoplossingen. Eén van de nieuwste modellen is Model T van Francesca Smiraglia.
De Stijl inspireert nieuw armatuur
De Stijl inspireert nieuw armatuur De Stijl inspireert nieuw armatuur

Model T is een vloerlamp geïnspireerd door de kunststroming De Stijl, met haar lineaire en eenvoudige vormen. De eenvoudige en tweedimensionale geometrische vormen die typisch zijn voor De Stijl, zoals het vierkant en de cirkel, vormen een tegenwicht voor de cilindrische en driedimensionale diffuser van het nieuwe Kdln armatuur.

 

De dimbare vloerlamp bestaat uit een buisvormige diffuser van 185 cm en een structuur van eenvoudige geometrische elementen. De schroeven, die duidelijk zichtbaar zijn, benadrukken het constructieve en compositorische minimalisme van Model T. De knalkleuren of glanzend zwart die de metalen structuur bedekken, worden afgewisseld met ruw en onvoorspelbaar roestvrij staal. Model T is beschikbaar in de versies zwart, pop en roestvrij staal.Links

www.kdln.it/en

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, plafondlamp, tafellamp, licht, led, verlichting, led, armatuur, design,

Gerelateerd nieuws
Even voorstellen: Kreon Holon 20
Kreon voeg Holon 20 toe aan de Holon-collectie. Als aanvulling op de 20-40-60-80 maatvoering, is de Holon 20 klein maar krachtig.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
Smart homemarkt 6,3 miljard
De smart home markt in Nederland groeide in een jaar van € 5,8 miljard naar € 6,3 miljard. Ook steeg het bezit van slimme apparaten naar 61% van de huishoudens.
lees verder
Super Skin thema A@W R'dam
‘Super Skin’ is thema van de 'speed-date' beurs Architect@Work voor de editie komende september in Rotterdam.
lees verder
Nieuwe salesmanager Woonindustrie
Per 1 juni is Benjamin Streefkerk gestart als de nieuwe salesmanager bij De Woonindustrie. Hij heeft de ambitie om A-merken bij het interieurcentrum te betrekken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden