De Stijl inspireert nieuw armatuur

Woensdag 28 juni 2023

Of het nu gaat om projecten of residentiele toepassing, het Italiaanse Kldn maakt hiervoor verlichtingsoplossingen. Eťn van de nieuwste modellen is Model T van Francesca Smiraglia.
De Stijl inspireert nieuw armatuur
De Stijl inspireert nieuw armatuur De Stijl inspireert nieuw armatuur

Model T is een vloerlamp geïnspireerd door de kunststroming De Stijl, met haar lineaire en eenvoudige vormen. De eenvoudige en tweedimensionale geometrische vormen die typisch zijn voor De Stijl, zoals het vierkant en de cirkel, vormen een tegenwicht voor de cilindrische en driedimensionale diffuser van het nieuwe Kdln armatuur.

 

De dimbare vloerlamp bestaat uit een buisvormige diffuser van 185 cm en een structuur van eenvoudige geometrische elementen. De schroeven, die duidelijk zichtbaar zijn, benadrukken het constructieve en compositorische minimalisme van Model T. De knalkleuren of glanzend zwart die de metalen structuur bedekken, worden afgewisseld met ruw en onvoorspelbaar roestvrij staal. Model T is beschikbaar in de versies zwart, pop en roestvrij staal.Links

www.kdln.it/en

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, plafondlamp, tafellamp, licht, led, verlichting, led, armatuur, design,

Gerelateerd nieuws
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
 
Angela van Dongen naar Upstairs
lees verder
Syphasfera voor binnen
De Syphasfera lamp, uit de outdoor collectie van Catellani & Smith, is opnieuw vormgegeven door de Italiaanse fabrikant.
lees verder
BMWK steunt Imm talenten
Het Duitse federale ministerie van Economische Zaken en Klimaatactie (BMWK) zal in 2024 opnieuw de deelname van innovatieve jonge bedrijven aan Imm Cologne ondersteunen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden