Nieuwe Philips LED-buitenverlichting

Dinsdag 20 juni 2023

Signify introduceert een nieuwe serie Philips LED-buitenlampen. Deze modellen bieden volgens het bedrijf duurzame en energiezuinige prestaties in alle weersomstandigheden.
Nieuwe Philips LED-buitenverlichting
Nieuwe Philips LED-buitenverlichting Nieuwe Philips LED-buitenverlichting

De energiezuinige Philips A-klasse LED-buitenverlichting omvat eenvoudig te installeren spots, palen, wandlampen en sokkels die zijn voorzien met UltraEfficient LED- of Solar-technologie om het energieverbruik te verlagen.

 

De nieuwe armaturen zijn bestand tegen extreme temperaturen (van -20 °C tot 40 °C) en blootstelling aan de zon, evenals zware regenval. De lampen behouden volgens het bedrijf hun helderheid, zelfs in de winter en hebben een levensduur tot 50.000 uur. De Philips LED UltraEfficient Solar Tyla wandlampen en sokkels (foto 1 en 2) werken op zonne-energie en bieden twee helderheidsniveaus die automatisch kunnen worden geactiveerd door de ingebouwde sensor. De power-reserve modus kan worden gebruikt, zodat de lichten alleen worden geactiveerd wanneer beweging wordt gedetecteerd. De UltraEfficient Solar Tyla lampen hebben geen netenergie nodig vanwege de ingebouwde zonnetechnologie.

 

Het Philips LED GardenLink Low Voltage-systeem (foto 3) bestaat uit spots, sokkels en accessoires die fel licht geven. De plug-and-connect functie maakt het eenvoudig om de lampen binnen enkele seconden te installeren. De Dusk-to-Dawn-sensor biedt een timerregeling met vier modi, die kan worden gebruikt om het licht op bepaalde tijden van de dag automatisch in of uit te schakelen.Links

www.signify.com/nl-nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, outdoor, buiten, tuin, buitenverlichting, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, armatuur, #philips, #signify

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder
 
Growing Homes - Meubelbeurs 2024
lees verder
Daling omzet meubelwinkels
De Nederlandse detailhandel zette bijna 4% meer om in eerste kwartaal 2024, maar de meubelwinkels daalden in omzet.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden