Nieuwe Philips LED-buitenverlichting

Dinsdag 20 juni 2023

Signify introduceert een nieuwe serie Philips LED-buitenlampen. Deze modellen bieden volgens het bedrijf duurzame en energiezuinige prestaties in alle weersomstandigheden.
Nieuwe Philips LED-buitenverlichting
Nieuwe Philips LED-buitenverlichting Nieuwe Philips LED-buitenverlichting

De energiezuinige Philips A-klasse LED-buitenverlichting omvat eenvoudig te installeren spots, palen, wandlampen en sokkels die zijn voorzien met UltraEfficient LED- of Solar-technologie om het energieverbruik te verlagen.

 

De nieuwe armaturen zijn bestand tegen extreme temperaturen (van -20 °C tot 40 °C) en blootstelling aan de zon, evenals zware regenval. De lampen behouden volgens het bedrijf hun helderheid, zelfs in de winter en hebben een levensduur tot 50.000 uur. De Philips LED UltraEfficient Solar Tyla wandlampen en sokkels (foto 1 en 2) werken op zonne-energie en bieden twee helderheidsniveaus die automatisch kunnen worden geactiveerd door de ingebouwde sensor. De power-reserve modus kan worden gebruikt, zodat de lichten alleen worden geactiveerd wanneer beweging wordt gedetecteerd. De UltraEfficient Solar Tyla lampen hebben geen netenergie nodig vanwege de ingebouwde zonnetechnologie.

 

Het Philips LED GardenLink Low Voltage-systeem (foto 3) bestaat uit spots, sokkels en accessoires die fel licht geven. De plug-and-connect functie maakt het eenvoudig om de lampen binnen enkele seconden te installeren. De Dusk-to-Dawn-sensor biedt een timerregeling met vier modi, die kan worden gebruikt om het licht op bepaalde tijden van de dag automatisch in of uit te schakelen.Links

www.signify.com/nl-nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, outdoor, buiten, tuin, buitenverlichting, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, armatuur, #philips, #signify

Gerelateerd nieuws
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
 
Angela van Dongen naar Upstairs
lees verder
Syphasfera voor binnen
De Syphasfera lamp, uit de outdoor collectie van Catellani & Smith, is opnieuw vormgegeven door de Italiaanse fabrikant.
lees verder
BMWK steunt Imm talenten
Het Duitse federale ministerie van Economische Zaken en Klimaatactie (BMWK) zal in 2024 opnieuw de deelname van innovatieve jonge bedrijven aan Imm Cologne ondersteunen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden