Uitbreiding Willard

Woensdag 22 maart 2023

De afgelopen maanden heeft Gebrs. Willard ondanks de veranderende marktomstandigheden en teruglopende consumentenbestedingen op meerdere fronten uitgebreid.
Uitbreiding Willard

De Sfeervol Wonen tapijtcollectie van de woningtextielgroothandel uit Naarden is uitgebreid met drie nieuwe tapijtkwaliteiten: Riva, Villa en Skyline II. Respectievelijk een luspoolkwaliteit met grove nop - zeer geschikt voor trappen -, een zachte en comfortabele frisé-kwaliteit en een projectgeschikte solution dyed cross-over kwaliteit.


Volgens Gebrs. Willard vormen deze een welkome aanvulling op de bestaande collectie en zijn deze uitgevoerd in makkelijk te combineren hedendaagse kleuren.


Ook op het gebied van harde vloeren brengt Willard dit voorjaar nieuws: de nieuwe laminaatcollectie Liberty Xpressions. Deze bestaat uit drie kwaliteiten in twaalf verschillende houtdessins:
- Drie dessins uitgebracht in 7 mm dikte, die geschikt is voor wonen en slapen.
- Vier dessins in 8 mm dikte
- Vijf dessins in 8 mm dikte die zowel aquaproof als inregister embossed zijn.
Dit alles voor volgens Willard zeer competitieve prijzen, waarmee de collectie helemaal voldoet aan de veranderende vraag van consumenten in de winkel. De nieuwe collectie wordt gepresenteerd in een speciaal ontwikkelde compacte laminaatdisplay die is voorzien van een stijlvolle achterwand.


Tenslotte is Willard op zoek naar een accountmanager buitendienst voor regio Zuid-Nederland. De vacature is te vinden op hun website.Links

www.willard.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, hout, pvc, lvt, leggen, stroken, strook, plank, hout, stofferen, stoffering, woningtextiel, personalia, #willard, #gebrswillard

Gerelateerd nieuws
 
Imm SE 2023 noviteiten
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
Nieuw tegelcollectie
Vloerenspecialist Forbo Flooring Systems lanceert de nieuwe Allura-collectie met luxe vinyltegels (LVT). De collectie is ontworpen met een focus op flexibel leggen en duurzaamheid.
lees verder
 
Evenementenprogramma Imm 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden