Uitbreiding Mart Visser collectie

Vrijdag 17 december 2021

In 2017 introduceerde Headlam de Mart Visser Carpets collectie en in 2018 werd de lijn interieurstoffen gelanceerd, Mart Visser Designs to Decorate. Nu worden deze collecties uitgebreid.
Uitbreiding Mart Visser collectie
Uitbreiding Mart Visser collectie Uitbreiding Mart Visser collectie

Deze speciale collecties karpetten en interieurstoffen zijn door Mart Visser ontwikkeld, in opdracht van Headlam. Voor beide collecties werden er na een aanvulling in 2019 in interieurstoffen en later dat jaar in karpetten, nu opnieuw uitbreidingen aangekondigd.

 

De Mart Visser Carpets collectie is een exclusieve lijn stijlvolle vloerkleden bestaande uit negen items, verkrijgbaar in standaard maten maar ook op maat gemaakt. De collectie Mart Visser Carpets is nu uitgebreid met twee nieuwe items, item Magic en item ICXS (zie foto). De ICXS is verkrijgbaar in drie tinten, de Magic is een item met veel volume. Een mooie hoogpool verkrijgbaar in de tinten golden shades en brique shades. Daarnaast zijn de items Vernon en Prosper uit de basis collectie van Mart Visser Carpets uitgebreid met nieuwe kleuren.

 

De basislijn interieurstoffen Designs to Decorate bestaat uit 41 items gepresenteerd in een collectie van 34 hangers. De items variëren van crushed velours, verduisterend tot transparant- en mesh items. Allen met een uitgesproken Mart Visser stijl.

 

De grove weefitems en de interieurstoffen met subtiele glans zijn volgens Headlam het meest geliefd in de Mart Visser collectie. Hierop voortbordurend wordt de uitbreiding Spring Paris Rideaux met vijf nieuwe items geïntroduceerd.

 

Eén van deze items is de Mixxed: een robuuste transparant, ontwikkeld met uniek artwork op doek van Mart Visser als inspiratie. De abstracte wijze waarop een specifieke mix in grijs en blauw tinten gecombineerd worden geven de stof de expressie van een waar fabric artwork. Het transparante item Context heeft een duidelijke maar toch verfijnde opengewerkte structuur met subtiele metallic glans. Een transparant met souplesse.

 

City Elegance, Modern Painting, Expression en Fabric Artwork zijn de termen die deze Mart Visser-collectie tot leven brengen. De collectie wordt exclusief geleverd door Headlam en is vanaf heden beschikbaar voor de geselecteerde dealers.Links

www.headlam.nl
www.headlam.nl/collectie/martvisser.html

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloeren, parket, vloerbedekking, pvc, vinyl, stroken, plank, steen, keramisch, keramiek, tegel, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissť, verkoop, confectie, textiel, bekleding, behang, wandbekleding, stofferen, stoffering, meubelstof, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelbekleding, naamswijziging, naamsverandering, Lethem Vergeer, Lethem-vergeer, Silvester, Interplan, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, mart visser, haute couture, mode, design, #headlam, #martvisser, #lifestylelnterior

Gerelateerd nieuws
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
Adorn van Phillip Jeffries
Nog even een dan kunnen interieurprofessionals op 7 en 8 februari terecht in ETC Design Center Europe voor de Design Experience. Onder meer om bij Prades de nieuwste collecties van Phillip Jeffries te ontdekken.
lees verder
 
Trappen van Coretec vloeren
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
 
Nieuwe catalogus Hamat
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden