Twee Gio's voor Ahrend

Maandag 12 november 2018

Afgelopen woensdag was de 32ste uitreiking van de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Ahrend werd voor twee van haar producten onderscheiden.
Twee Gio's voor Ahrend
Twee Gio's voor Ahrend Twee Gio's voor Ahrend

Zowel de Ahrend Loungescape Powernap als de Comfortwerkplek kregen de Gio-erkenning.

Met de Loungescape Powernap (foto 1) faciliteert Ahrend de mogelijkheid om een
korte rustperiode van tien tot vijftien minuten op kantoor te kunnen nemen. Dit draagt positief bij aan iemands productiviteit, concentratie en creatieve vermogen. Koninklijke Ahrend ontwikkelde met ontwerper Basten Leijh daarvoor deze halfopen lounger, die een whole-body-vibriation matras heeft, powered by Neurosonic.

Aan de Comfortwerkplek (foto 2 en 3), in de basis een werkplek van ontwerper Marck Haans uit de Balance range, is toegevoegd dat de gebruiker klimaat, temperatuur en verlichting naar eigen voorkeur kan instellen. En met de Smart Working App stelt het bureau zich automatisch in naar de voorkeuren van elke individuele gebruiker.

Met een ventilator op het tafelblad en geïntegreerde verwarming in het tafelblad is een persoonlijk microklimaat te scheppen. De verlichting past zich automatisch aan gedurende de werkdag, met in de ochtend meer blauwtinten en tegen de avond meer rood. Zo stijgt niet alleen stijgt de productiviteit van de gebruiker, ook het energieverbruik van gebouwen voor verwarming, koeling en verlichting neemt volgens  Ahrend tussen de 25 en 45% af.
Links

www.ahrend.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, kantoor, meubel, retail, living, meubels, meubilair, powernap, werkplek, #ahrend, #royalahrend, #gio

Gerelateerd nieuws
 
Kettler alsnog gered
lees verder
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Matti Schmidt aan roer Aeris
Sinds 1 november heeft Matti Schmidt de bedrijfsvoering overgenomen van Aeris GmbH, fabrikant van projectmeubelen voor een actieve houding.
lees verder
Frommholz ook failliet
Afgelopen dinsdag heeft distributiebedrijf Walter Frommholz GmbH & Co. KG een aanvraag voor een faillissementsprocedure aangevraagd.
lees verder
Navem Meubelcongres verleidt
Het nieuwe verleiden. Van surfer tot shopper. Dit is het thema van het jaarlijkse meubelcongres van de Navem op dinsdag 11 december in Mechelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden