Twee Gio's voor Ahrend

Maandag 12 november 2018

Afgelopen woensdag was de 32ste uitreiking van de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Ahrend werd voor twee van haar producten onderscheiden.
Twee Gio's voor Ahrend
Twee Gio's voor Ahrend Twee Gio's voor Ahrend

Zowel de Ahrend Loungescape Powernap als de Comfortwerkplek kregen de Gio-erkenning.

Met de Loungescape Powernap (foto 1) faciliteert Ahrend de mogelijkheid om een
korte rustperiode van tien tot vijftien minuten op kantoor te kunnen nemen. Dit draagt positief bij aan iemands productiviteit, concentratie en creatieve vermogen. Koninklijke Ahrend ontwikkelde met ontwerper Basten Leijh daarvoor deze halfopen lounger, die een whole-body-vibriation matras heeft, powered by Neurosonic.

Aan de Comfortwerkplek (foto 2 en 3), in de basis een werkplek van ontwerper Marck Haans uit de Balance range, is toegevoegd dat de gebruiker klimaat, temperatuur en verlichting naar eigen voorkeur kan instellen. En met de Smart Working App stelt het bureau zich automatisch in naar de voorkeuren van elke individuele gebruiker.

Met een ventilator op het tafelblad en geïntegreerde verwarming in het tafelblad is een persoonlijk microklimaat te scheppen. De verlichting past zich automatisch aan gedurende de werkdag, met in de ochtend meer blauwtinten en tegen de avond meer rood. Zo stijgt niet alleen stijgt de productiviteit van de gebruiker, ook het energieverbruik van gebouwen voor verwarming, koeling en verlichting neemt volgens  Ahrend tussen de 25 en 45% af.
Links

www.ahrend.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, kantoor, meubel, retail, living, meubels, meubilair, powernap, werkplek, #ahrend, #royalahrend, #gio

Gerelateerd nieuws
Tuinieren zonder tuin focus Spoga
Terwijl het voorjaar zich nog maar net lijkt aan te dienen, zijn de voorbereidingen voor de outdoorbeurs Spoga + Gafa 2019 in september in Keulen reeds in volle gang.
lees verder
Groeiend verlies Home24
Home24 heeft het boekjaar 2018 afgesloten met een omzetplus van 18% tot € 313 miljoen. Maar het verlies van de online interieurwebshop neemt ook toe.
lees verder
 
Budget bij Seuren
lees verder
Nieuwe directeur HMC Rotterdam
Het Hout- en Meubileringscollege heeft een nieuwe locatiedirecteur. Arjo van Nieuwamerongen is afgelopen vrijdag 1 februari begonnen en volgt Denny Terlouw op.
lees verder
Omzet woonwinkels 2018 stabiel
Vorig jaar realiseerden de Nederlandse woonwinkels van Inretail voor het vierde jaar op rij een omzetgroei, in 2017 van 8,6%. Inretail verwachtte voor 2018 toen een groei van 4%, maar die is blijven steken op 0,2%.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden