Twee Gio's voor Ahrend

Maandag 12 november 2018

Afgelopen woensdag was de 32ste uitreiking van de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Ahrend werd voor twee van haar producten onderscheiden.
Twee Gio's voor Ahrend
Twee Gio's voor Ahrend Twee Gio's voor Ahrend

Zowel de Ahrend Loungescape Powernap als de Comfortwerkplek kregen de Gio-erkenning.

Met de Loungescape Powernap (foto 1) faciliteert Ahrend de mogelijkheid om een
korte rustperiode van tien tot vijftien minuten op kantoor te kunnen nemen. Dit draagt positief bij aan iemands productiviteit, concentratie en creatieve vermogen. Koninklijke Ahrend ontwikkelde met ontwerper Basten Leijh daarvoor deze halfopen lounger, die een whole-body-vibriation matras heeft, powered by Neurosonic.

Aan de Comfortwerkplek (foto 2 en 3), in de basis een werkplek van ontwerper Marck Haans uit de Balance range, is toegevoegd dat de gebruiker klimaat, temperatuur en verlichting naar eigen voorkeur kan instellen. En met de Smart Working App stelt het bureau zich automatisch in naar de voorkeuren van elke individuele gebruiker.

Met een ventilator op het tafelblad en geïntegreerde verwarming in het tafelblad is een persoonlijk microklimaat te scheppen. De verlichting past zich automatisch aan gedurende de werkdag, met in de ochtend meer blauwtinten en tegen de avond meer rood. Zo stijgt niet alleen stijgt de productiviteit van de gebruiker, ook het energieverbruik van gebouwen voor verwarming, koeling en verlichting neemt volgens  Ahrend tussen de 25 en 45% af.
Links

www.ahrend.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, kantoor, meubel, retail, living, meubels, meubilair, powernap, werkplek, #ahrend, #royalahrend, #gio

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe ontwerpen van Moooi
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden