Turbit ook voor Home

Vrijdag 21 mei 2021

Turbit Interieur richtte zich tot nu toe vooral op de projectinrichting. Diverse modellen uit de stoelen collecties van het Oostenrijkse Hussl en Italiaanse Bedont worden steeds vaker toegepast in de woonomgeving.
Turbit ook voor Home

Dit was aanleiding voor Turbit om voor de modellen die ook in een woonomgeving prima passen een speciale Home-brochure samen te stellen. Deze is te downloaden op hun site en bevat onder meer tal van voorbeelden uit de praktijk. Bij interesse voor dealerschap is er contact op te nemen met het bedrijf uit uit Oude Wetering onder leiding van Gert Jan Turk, dat drie jaar geleden nog gecertificeerd werd.

Turbit Interieur werd in 1964 opgericht als Verhoeven Handelsmij. In 2000 is de naam gewijzigd in Turbit. Naast Hussl (foto links) en Planmöbel zijn de afgelopen jaren Bedont (foto rechts) en Modul21 toegevoegd en maken het kwartet rond dat Turbit exclusief vertegenwoordigt, enerzijds als importeur (voor Nederland en België) en anderzijds als agent. Het pakket van diensten en collecties is gebaseerd op jarenlange ervaringen. Deze zijn opgedaan in woninginrichting, projectinrichting en bij internationaal opererende staal- en houtmeubel producten.Links

www.bedont.com
www.pefc.be
www.pefc.nl
www.hussl.at
www.modul21.com
www.planmoebel.de
www.turbit-interieur.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, meubel, stoel, fauteuil, bank, #bedont, #modul21, #turbit, #skh, #pefc, #hussl, #planmoebel

Gerelateerd nieuws
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
 
Nieuwe agent voor Calia Italia
lees verder
Sofacompany zus Jysk
Sofacompany wordt een zus van Jysk. En Jysk doet een grote investering in Lelystad.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
 
Awards voor Jan Goderis
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden