Tuinieren zonder tuin focus Spoga

Dinsdag 19 februari 2019

Terwijl het voorjaar zich nog maar net lijkt aan te dienen, zijn de voorbereidingen voor de outdoorbeurs Spoga + Gafa 2019 in september in Keulen reeds in volle gang.
Tuinieren zonder tuin focus Spoga

Inmiddels hebben zich al 3% meer exposanten aangemeld voor de grootste outdoorbeurs ter wereld. Er zijn al aanmeldingen uit 59 landen en vooral groei van exposanten uit Duitsland, Italië, Nederland en de VS, zo meldt organisator Kölnmesse. Spoga + gafa 2019 vindt plaats van 1 tot 3 september en toont lifestyle trends in de groene sector.

De vorige Spoga + gafa in 2018 was een groot succes. Na een recordaantal exposanten in 2016 was dat in 2017 met bezoekers het geval, wat in 2018 zelfs nog werd overtroffen. De thematische diepgang wordt als toegevoegde waarde voor bezoekers en exposanten gezien en dus wordt daar ook in 2019 verder op voort geborduurd.

Thematische presentaties als Outdoor Kitchen, de trendshow Outdoor Furniture & Icons (foto: Knit High Back Armchair van Ethimo), de POS Solution Green Islands, IVG Power Place Green en IVG Power Place Akku alsook Smart Gardening worden voortgezet en uitgebreid.

Een nieuw thema dit jaar is City Gardening - tuinieren zonder een tuin. Met gestileerde balkons, terrassen en stedelijk gebied, stelt de Spoga + Gafa aan exposanten aantrekkelijke en communicatieve presentatiemogelijkheden hiervoor beschikbaar, waarbij ter ondersteuning ook lezingen en productshows worden gegeven. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer irrigatie tijdens vakanties, aanplantingen in kleine ruimten en slimme verlichting van de 'City Oases'.

 Links

www.ethimo.com
www.gardenunique.de/youngstar
www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.tagdesgartens-koeln.com
www.tagdesgartens-koeln.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, award, garden unique, youngstar, jonge designers, prijs, #spoga, #spogagafa, #spoga+gafa, #ethimo

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten MBB 2019
Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
 
Leasen bij Leen
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday én de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden