Tube van Vibia

Dinsdag 09 april 2019

Het Spaanse lampenmerk Vibia introduceert Tube. Een verlichtingssysteem om licht horizontaal en verticaal uit te breiden.
Tube van Vibia
Tube van Vibia Tube van Vibia Tube van Vibia

De Japanse ontwerper Ichiro Iwasaki ontwikkelde het innovatieve verlichtingssysteem voor Vibia, dat in de Benelux verdeeld wordt door Eikelenboom. Tube bestaat uit armaturen die door een netwerk van buizen met elkaar verbonden worden. Deze buizen, die normaal wegwerkt worden, zijn bij Tube juist onderdeel van het systeem.

 

Door dit ontwerp kunnen interieurontwerpers en architecten verschillende configuraties maken. De hanglamp kan gecombineerd worden met de plafondlamp, of er kunnen ander combinaties gemaakt worden. Zo past Tube volgens Vibia in elke ruimte.  De lamp is dan nog steeds te bedienen met één knop.

 

De naam Tube verwijst overigens niet alleen naar het systeem, maar ook naar de gelijkenis met een metro of tramlijn. De 'urban spirit' van Tube wordt onderstreept door de kleuren waarin de lamp beschikbaar is, drie verschillende tinten grijs en gebroken wit. Tube is er verder in vier maten, die gecombineerd kunnen worden. Van 22 tot 53 cm.Links

www.eikelenboom.nl
www.vibia.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, licht, verlichting, lamp, hanglamp, led, design, #tube, #eikelenboom, #vibia

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe Roxxane van Nimbus
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
 
Sint Pieter voor thuis
lees verder
Drie restaurants ingericht door Estida
Deze zomer voorziet Estida, interior design & concept development, drie bijzondere restaurants van een nieuwe inrichting. De interieurs moeten de trend van luxe in de horeca weerspiegelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden