Nieuwe designlamp Beads van Tonone

Vrijdag 05 april 2019

Design label Tonone introduceert de nieuwe lamp Beads. De ledlamp heeft een industriële uitstraling, en is volgens het bedrijf geschikt voor elk interieur.
Nieuwe designlamp Beads van Tonone
Nieuwe designlamp Beads van Tonone Nieuwe designlamp Beads van Tonone Nieuwe designlamp Beads van Tonone

Tonone Beads geeft dankzij zijn vorm 360 graden ledlicht en is dimbaar. De lamp is beschikbaar als hang-, plafond-, wand-, vloer- of tafellamp. Het merk Tonone wordt vertegenwoordigd door agenturenbedrijf Design Tales en is dit jaar aanwezig op Salone del Mobile.

 

Ook zes andere merken van Design Tales staan in Milaan. Het Deense Menu en Fredericia en het Spaanse Viccarbe, Tala (handgeblazen LED-lampen), Massimo (karpetten uit Denemarken) en Jess Design. Laatstgenoemde Nederlandse designmeubelmerk is het nieuwste bedrijf dat Design Tales vertegenwoordigt. Qliv, het eigen label van Design Tales, is nog niet aanwezig in Milaan, omdat dit volgens het agenturenbedrijf hiervoor nog te jong is.

 

Design Tales zal dit jaar ook weer aanwezig zijn op Design District in Rotterdam (van 5-7 juni). Met welke merken is nog niet duidelijk. Dit geldt in ieder geval niet meer voor Molinari Design. De vertegenwoordiging van dit Italiaanse meubelmerk is nu in handen van Werner Peters Agenturen.Links

www.designdistrict.nl
www.designtales.nl
www.fredericia.com
www.massimo.dk
www.menu.as
www.molinaridesign.com
www.qliv.nl
www.salonemilano.it
www.talaled.com
www.tonone.com
www.viccarbe.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #designtales, #fredericia, #massimo, #menu, #menuas, #molinari, #molinaridesign, #qliv, #talaled, #tonone, #viccarbe, #designdistrict, #salonedelmobile

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe Roxxane van Nimbus
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
 
Sint Pieter voor thuis
lees verder
Drie restaurants ingericht door Estida
Deze zomer voorziet Estida, interior design & concept development, drie bijzondere restaurants van een nieuwe inrichting. De interieurs moeten de trend van luxe in de horeca weerspiegelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden