Nieuwe designlamp Beads van Tonone

Vrijdag 05 april 2019

Design label Tonone introduceert de nieuwe lamp Beads. De ledlamp heeft een industriŽle uitstraling, en is volgens het bedrijf geschikt voor elk interieur.
Nieuwe designlamp Beads van Tonone
Nieuwe designlamp Beads van Tonone Nieuwe designlamp Beads van Tonone Nieuwe designlamp Beads van Tonone

Tonone Beads geeft dankzij zijn vorm 360 graden ledlicht en is dimbaar. De lamp is beschikbaar als hang-, plafond-, wand-, vloer- of tafellamp. Het merk Tonone wordt vertegenwoordigd door agenturenbedrijf Design Tales en is dit jaar aanwezig op Salone del Mobile.

 

Ook zes andere merken van Design Tales staan in Milaan. Het Deense Menu en Fredericia en het Spaanse Viccarbe, Tala (handgeblazen LED-lampen), Massimo (karpetten uit Denemarken) en Jess Design. Laatstgenoemde Nederlandse designmeubelmerk is het nieuwste bedrijf dat Design Tales vertegenwoordigt. Qliv, het eigen label van Design Tales, is nog niet aanwezig in Milaan, omdat dit volgens het agenturenbedrijf hiervoor nog te jong is.

 

Design Tales zal dit jaar ook weer aanwezig zijn op Design District in Rotterdam (van 5-7 juni). Met welke merken is nog niet duidelijk. Dit geldt in ieder geval niet meer voor Molinari Design. De vertegenwoordiging van dit Italiaanse meubelmerk is nu in handen van Werner Peters Agenturen.Links

www.designdistrict.nl
www.designtales.nl
www.fredericia.com
www.massimo.dk
www.menu.as
www.molinaridesign.com
www.qliv.nl
www.salonemilano.it
www.talaled.com
www.tonone.com
www.viccarbe.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #designtales, #fredericia, #massimo, #menu, #menuas, #molinari, #molinaridesign, #qliv, #talaled, #tonone, #viccarbe, #designdistrict, #salonedelmobile

Gerelateerd nieuws
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday ťn de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder
Veel nieuws van Studio Henk
Het Nederlandse meubelmerk Studio Henk komt dit najaar met een nieuwe serie meubels en zijn eerste lampencollectie.
lees verder
Interieuromzet Q2 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het tweede kwartaal van 2019 2,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. De interieurbranche het doet wederom ruimschoots beter.
lees verder
Lezingen en presentaties in ETC
Op 23 en 24 september is het weer tijd voor de ETC Design Experience. Natuurlijk zijn er veel mooie nieuwe collecties te zien, maar er is ook uitgebreid lezingenprogramma.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden