Nieuwe designlamp Beads van Tonone

Vrijdag 05 april 2019

Design label Tonone introduceert de nieuwe lamp Beads. De ledlamp heeft een industriële uitstraling, en is volgens het bedrijf geschikt voor elk interieur.
Nieuwe designlamp Beads van Tonone
Nieuwe designlamp Beads van Tonone Nieuwe designlamp Beads van Tonone Nieuwe designlamp Beads van Tonone

Tonone Beads geeft dankzij zijn vorm 360 graden ledlicht en is dimbaar. De lamp is beschikbaar als hang-, plafond-, wand-, vloer- of tafellamp. Het merk Tonone wordt vertegenwoordigd door agenturenbedrijf Design Tales en is dit jaar aanwezig op Salone del Mobile.

 

Ook zes andere merken van Design Tales staan in Milaan. Het Deense Menu en Fredericia en het Spaanse Viccarbe, Tala (handgeblazen LED-lampen), Massimo (karpetten uit Denemarken) en Jess Design. Laatstgenoemde Nederlandse designmeubelmerk is het nieuwste bedrijf dat Design Tales vertegenwoordigt. Qliv, het eigen label van Design Tales, is nog niet aanwezig in Milaan, omdat dit volgens het agenturenbedrijf hiervoor nog te jong is.

 

Design Tales zal dit jaar ook weer aanwezig zijn op Design District in Rotterdam (van 5-7 juni). Met welke merken is nog niet duidelijk. Dit geldt in ieder geval niet meer voor Molinari Design. De vertegenwoordiging van dit Italiaanse meubelmerk is nu in handen van Werner Peters Agenturen.Links

www.designdistrict.nl
www.designtales.nl
www.fredericia.com
www.massimo.dk
www.menu.as
www.molinaridesign.com
www.qliv.nl
www.salonemilano.it
www.talaled.com
www.tonone.com
www.viccarbe.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #designtales, #fredericia, #massimo, #menu, #menuas, #molinari, #molinaridesign, #qliv, #talaled, #tonone, #viccarbe, #designdistrict, #salonedelmobile

Gerelateerd nieuws
LZF introduceert verrassend ontwerp Thesis
De Spaanse verlichtingsfabrikant LZF introduceert Thesis. Een nieuwe lampenserie van architect en designer Ramón Esteve.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder
Verlichting en panelen van grachtplastic
Plastic Whale by Vepa introduceerde een nieuwe lampenserie en akoestisch wandpaneel op Design District. Beide zijn gemaakt van plastic uit Amsterdamse grachten.
lees verder
 
Design Tales naar Vyva Fabrics
lees verder
Aandacht voor Nederlands meubeldesign
Er is weer volop aandacht voor Nederlands meubeldesign, zo is te lezen in de nieuwsbrief van Spectrum Design. Zo is er een Rietvelddag in het Centraal Museum en organiseert Tradix een event gericht op Nederlandse meubelmerken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden