Trendz staat voor de deur

Dinsdag 20 augustus 2019

Nog even en dan vindt de najaarseditie van Trendz plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Van 25 - 27 augustus zijn op decoratiebeurs weer volop nieuwe producten te vinden. Er is echter ook een uitgebreid programma van lezingen en presentaties.
Trendz staat voor de deur
Trendz staat voor de deur Trendz staat voor de deur Trendz staat voor de deur

Op de begane grond van de beurs is het TrendZ Café te vinden. Hier worden lezingen en presentaties gegeven. Zo geeft Fiorienne Westenberg (oprichter van Many Tastes) een marketing sessie, en of de bouwmarkt de nieuwe interieurwinkel is vertelt Angela van Dongen (Formuledirecteur Hubo). Mark Zwartkruis van Trendline Magazine geeft een interactieve presentatie vol met direct toepasbare tips over het gebruik van social media. Onder de noem social media smart talks is hij elke dag op de beurs te vinden. Voor het volledige beursprogramma klik hier.

 

Trendz is de eerste beurs die gebruik maakt van de nieuwe verdieping van de Evenementenhal, ofwel de Next Level. Een debuterende exposant die hier te vinden is, is E-Brands+. Deze voorraadhoudende distributeur vertegenwoordigt ondermeer het Amsterdamse designduo Diederik Dam en Timo Keultjes, met hun merk Werkwaardig (foto 1 en 2) Hun eerste iconische ontwerp de Sidepig (of het Bijzetvarken) wordt duurzaam gemaakt in Nederland van recyclebaar kunststof. Andere merken van E-Brands+ zijn: Extreme Lounging (foto 4), Vluv, Klud, Qeeboo, Laloo, OMMO, Purple Frog, Goodnight Light (foto 3), en Mr & Mrs Fragrance.

 

Vraag een ticket voor Trendz aan via deze link.Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.trendz-najaar.nl
www.e-brands.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #hubo, #trendz, #trendzgorinchem, #trendznajaargorinchem, #kennisplein, #evenementenhal, #trendline, #ebrands+, #Werkwaardig, #sidepig

Gerelateerd nieuws
Divers aanbod op Spotlight
Op 8 en 9 maart vindt in Nieuwegein de voorjaarseditie van vakbeurs Spotlight plaats. Hier wordt een uitgebreid aanbod aan decoratie-artikelen getoond. Van woonaccessoires, homedeco, design, gifts, gedekte tafel, speelgoed, tot stationery en lifestyle.
lees verder
Voorjaar in veelzijdig ETC
Op maandag 3 en dinsdag 4 februari vond de voorjaarseditie van de ETC Design Experience plaats. Er werd een jubileum gevierd, er werden plannen gesmeed en er was vooral veel moois te zien van de exposanten.
lees verder
 
Nieuwe bestuursvoorzitter Elvang
lees verder
 
Essenza tafelmode
lees verder
 
Toni Garrn op Ambiente 2020
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden