Trendz Najaar: beleving centraal

Dinsdag 06 augustus 2019

Trendz biedt dit najaar meer dan de gelegenheid om inkopen te doen doen. Dankzij de nieuwe Next Level is er van 25-27 augustus meer ruimte voor ontmoeting en inspiratie.
Trendz Najaar: beleving centraal

Trendz is vernieuwd. Er is hard gewerkt  aan het verbouwing van de bovenverdieping. Door de nieuwe extra roltrappen is in de Evenementenhal een verbinding gecreëerd tussen de begane grond en de Next Level (zoals de eerste verdieping genoemd wordt). Hierdoor ontstaat veel extra ruimte. Op de Next Level is onder meer de Trendz Experience te vinden. In deze area mag de bezoeker zelf aan de slag bij de interactieve sessies en workshops.

 

Zoals Interieurjournaal eerder al schreef zijn op de bovenverdieping ook het Bloem & Blad ondernemersplein, het Duurzaamheidspaviljoen, de segmenten Bloemen & Planten, Fashion & Accessoires, Startup & New Design en Lifestyle & Gifts te vinden.

 

Dankzij de nieuwe verdieping ontstaat ook meer ruimte op de begane grond. Volgens de organisatie staat beleving centraal. De bezoeker kan zich laten inspireren bij de stands, of in de inspiration area’s verspreid over de beursvloer. Even opladen is mogelijk in de Recharge Lounge en Coffee World. Op de begane grond wordt ook het Trendz Café neergezet. Hier worden lezingen en presentaties gegeven. Zo verzorgt Fiorienne Westenberg (Founder Many Tastes) een marketing sessie en vertelt Angela van Dongen (Formuledirecteur Hubo) of de bouwmarkt volgens haar de nieuwe interieurwinkel is.Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.trendz-najaar.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #hubo, #trendz, #trendzgorinchem, #trendznajaargorinchem, #kennisplein, #evenementenhal

Gerelateerd nieuws
Intirio en Trendz Belgium stoppen
Easyfairs heeft begin deze week besloten om zowel Intirio als Trendz Belgium uit hun beursagenda te halen. Een lange traditie verdwijnt.
lees verder
 
MMB 2019 ook voor contract
lees verder
Senzadelli nieuws op DWI
Meubelfabrikant Senzadelli, bracht afgelopen Vakbeurs in DWI (De Woonindustrie) nieuws. Ook te zien aankomende maandag 7 oktober op de MarketdayXL.
lees verder
 
Linddna op Spotlight
lees verder
Duo-leiding Tendence
Sinds begin september is Bettina Bär weer terug na haar ouderschapsverlof als directeur van Tendence, maar ze zal blijvend ondersteund worden door Susanne Schlimgen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden