Luxaflex vult collecties aan

Maandag 05 augustus 2019

Luxaflex introduceert in september meerdere collecties: nieuwe houten jaloezieën, rolgordijnen en Duette Shades.
Luxaflex vult collecties aan

De nieuwe collectie houten jaloezieën (zie foto) bevat niet alleen nieuwe dessins en kleuren, maar is nu ook leverbaar met LiteRise bediening en PowerView Motorisation, het gemotoriseerde systeem van het bedrijf.

 

De nieuwe rolgordijnencollectie bestaat uit meer dan 300 stoffen en doeken in vier transparanties. Volgens Luxaflex sluiten de nieuwe kleuren en dessins aan op de trends van nu; zoals botanische en 3D grafische prints en geweven stoffen. De collectie Twist rolgordijnen wordt aangevuld met nieuwe gedessineerde lamellen en trendkleuren. Ook kan deze raamdecoratie nu uitgevoerd worden met Clearview doek, dat al voor horren gebruikt werd. Dit is een dunner gaas, waardoor het zicht naar buiten verbetert en meer ventilatie mogelijk is.

 

De Duette Shades-collectie wordt uitgebreid met extra transparante en verduisterende stoffen. Bovendien wordt het FrameFix-systeem geïntroduceerd, waarmee de raambekleding zonder boren direct op het kozijn geplaatst kan worden.

 

Alle nieuwe collecties zijn te zien op vakbeurs Incoda, van 15 - 17 september in de Evenementenhal in Gorinchem. Hier opent de raambekledingsspecialist samen met de organisatie het nieuwe Inspiratiecafé. Hier zijn interieurbloggers, vloggers en stylisten aanwezig en worden verschillende workshops gegeven.Links

www.luxaflex.nl
www.luxaflex.be

Tags

nieuws, interieur, wonen, project, laminaat, raamdecoratie, raambekleding, luxaflex, jaloezie, lamel, plissé, duette, shades, rolgordijn, gordijn, zonwering, vouwgordijn, buitenzonwering, #luxaflex, #incoda, #evenementenhal, #gorinchem, #gorkum, #interieurcollectiedagen

Gerelateerd nieuws
Headlam adviseert over kleurgebruik
Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
lees verder
Data Proposte 2020 bekend
De data voor de 28e editie van de internationale beurs in meubel- en gordijnstoffen Proposte in 2020 zijn bekend geworden.
lees verder
Luxury Decor Floors failliet
Recent werd bekend dat LDF (Luxury Decor Floors) uit Oeselgem/Dentergem reeds half juli failliet is verklaard.
lees verder
Extra inspiratie bij najaarsbeurs DWI
Tijdens de Najaarsvakbeurs in De Woonindustrie zijn noviteiten van de standhouders te zien, maar er is van 1-4 september meer te doen. Tijdens de beursdagen worden presentaties en lezingen gegeven en er wordt een unieke expositie neergezet.
lees verder
Contemporary Collection Cole & Son
Deze zomer staat voor Cole & Son in teken van The Contemporary Collection. Twee nieuwe complementaire collecties, van wandbekleding en stoffen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden