Luxaflex vult collecties aan

Maandag 05 augustus 2019

Luxaflex introduceert in september meerdere collecties: nieuwe houten jaloezieŽn, rolgordijnen en Duette Shades.
Luxaflex vult collecties aan

De nieuwe collectie houten jaloezieën (zie foto) bevat niet alleen nieuwe dessins en kleuren, maar is nu ook leverbaar met LiteRise bediening en PowerView Motorisation, het gemotoriseerde systeem van het bedrijf.

 

De nieuwe rolgordijnencollectie bestaat uit meer dan 300 stoffen en doeken in vier transparanties. Volgens Luxaflex sluiten de nieuwe kleuren en dessins aan op de trends van nu; zoals botanische en 3D grafische prints en geweven stoffen. De collectie Twist rolgordijnen wordt aangevuld met nieuwe gedessineerde lamellen en trendkleuren. Ook kan deze raamdecoratie nu uitgevoerd worden met Clearview doek, dat al voor horren gebruikt werd. Dit is een dunner gaas, waardoor het zicht naar buiten verbetert en meer ventilatie mogelijk is.

 

De Duette Shades-collectie wordt uitgebreid met extra transparante en verduisterende stoffen. Bovendien wordt het FrameFix-systeem geïntroduceerd, waarmee de raambekleding zonder boren direct op het kozijn geplaatst kan worden.

 

Alle nieuwe collecties zijn te zien op vakbeurs Incoda, van 15 - 17 september in de Evenementenhal in Gorinchem. Hier opent de raambekledingsspecialist samen met de organisatie het nieuwe Inspiratiecafé. Hier zijn interieurbloggers, vloggers en stylisten aanwezig en worden verschillende workshops gegeven.Links

www.luxaflex.nl
www.luxaflex.be

Tags

nieuws, interieur, wonen, project, laminaat, raamdecoratie, raambekleding, luxaflex, jaloezie, lamel, plissť, duette, shades, rolgordijn, gordijn, zonwering, vouwgordijn, buitenzonwering, #luxaflex, #incoda, #evenementenhal, #gorinchem, #gorkum, #interieurcollectiedagen

Gerelateerd nieuws
Intirio en Trendz Belgium stoppen
Easyfairs heeft begin deze week besloten om zowel Intirio als Trendz Belgium uit hun beursagenda te halen. Een lange traditie verdwijnt.
lees verder
Nieuwe collecties van Elitis
…litis komt dit najaar met twee nieuwe stoffencollecties en vult een serie wandbekleding aan met nieuwe kleuren en panorama's.
lees verder
R+T naar Barcelona
In Barcelona vindt in 2020 voor het eerste APAExpo by R+T plaats. Hiermee versterkt R + T zijn positie op het gebied van deuren en poorten.
lees verder
 
NLXL ook in karpetten
lees verder
Pierre Frey tijdens Designweek Parijs
Tijdens de designweek in Parijs in september presenteerden designers, ontwerpers en fabrikanten hun creaties. Maison Pierre Frey leverde producten voor verschillende tentoonstellingen, verdeeld over Parijs.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden