Luxaflex vult collecties aan

Maandag 05 augustus 2019

Luxaflex introduceert in september meerdere collecties: nieuwe houten jaloezieën, rolgordijnen en Duette Shades.
Luxaflex vult collecties aan

De nieuwe collectie houten jaloezieën (zie foto) bevat niet alleen nieuwe dessins en kleuren, maar is nu ook leverbaar met LiteRise bediening en PowerView Motorisation, het gemotoriseerde systeem van het bedrijf.

 

De nieuwe rolgordijnencollectie bestaat uit meer dan 300 stoffen en doeken in vier transparanties. Volgens Luxaflex sluiten de nieuwe kleuren en dessins aan op de trends van nu; zoals botanische en 3D grafische prints en geweven stoffen. De collectie Twist rolgordijnen wordt aangevuld met nieuwe gedessineerde lamellen en trendkleuren. Ook kan deze raamdecoratie nu uitgevoerd worden met Clearview doek, dat al voor horren gebruikt werd. Dit is een dunner gaas, waardoor het zicht naar buiten verbetert en meer ventilatie mogelijk is.

 

De Duette Shades-collectie wordt uitgebreid met extra transparante en verduisterende stoffen. Bovendien wordt het FrameFix-systeem geïntroduceerd, waarmee de raambekleding zonder boren direct op het kozijn geplaatst kan worden.

 

Alle nieuwe collecties zijn te zien op vakbeurs Incoda, van 15 - 17 september in de Evenementenhal in Gorinchem. Hier opent de raambekledingsspecialist samen met de organisatie het nieuwe Inspiratiecafé. Hier zijn interieurbloggers, vloggers en stylisten aanwezig en worden verschillende workshops gegeven.Links

www.luxaflex.nl
www.luxaflex.be

Tags

nieuws, interieur, wonen, project, laminaat, raamdecoratie, raambekleding, luxaflex, jaloezie, lamel, plissé, duette, shades, rolgordijn, gordijn, zonwering, vouwgordijn, buitenzonwering, #luxaflex, #incoda, #evenementenhal, #gorinchem, #gorkum, #interieurcollectiedagen

Gerelateerd nieuws
 
Bece lanceert nieuwe projectcollectie
lees verder
Design Tales in muurafwerking
Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
lees verder
Nieuwe wandlijm Uzin
Uzin introduceert UZIN KE 68 T. Deze 1-k hybridelijm is bedoeld om zwaardere bedekkingen zoals duo-planken, parket en harde soorten kunststof watervast aan de wand te bevestigen.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder
Welten By Eve
Pascal Welten is vanaf vandaag aan de slag gegaan bij de het verlichtingslabel By Eve uit Schilde.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden