Trendz geannuleerd

Woensdag 09 december 2020

De komende editie van Trendz die gepland stond op 10, 11 en 12 januari 2021 in Evenementenhal Gorinchem wordt geannuleerd.
Trendz geannuleerd

Beursorganisator Easyfairs heeft dit in samenspraak met haar exposanten besloten. Volgens Mascha de Bruin namens Trendz maakten steeds meer exposanten zich zorgen maakten over hun deelname vanwege de corona-ontwikkelingen. Daarom is besloten de beurs te annuleren. De geplande beurs in het najaar van 22-24 augustus 2021 gaat wel door.

Vorige week meldden we nog dat Trendz de eerste decoratievakbeurs van het haar geworden was, na het wegvallen van de Trendset. Ook de beurs Nordstil in Hamburg werd recent geannuleerd.

Sinds de corona-uitbraak in maart is beursorganisator Easyfairs aan de slag gegaan om beurzen op een veilige en verantwoorde wijze door te laten gaan. Sinds de zomer geeft de overheid hier ook toestemming voor. In september ging de editie van Trendz dan ook door. Het was een kleinere editie dan men gewend was, maar de beurs is voor zowel exposanten als bezoekers succesvol geweest.

Desondanks veranderde het sentiment in de afgelopen periode onder exposanten ten aanzien van de voorjaarseditie, vanwege de recente corona-ontwikkelingen.Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.trendzvakbeurzen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #easyfairs, #evenementenhal, #vanekeris, #trendz, #trendzvakbeurzen, #trendset21, #trendset, #messemuenchen, #nordstil

Gerelateerd nieuws
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
16,5 miljoen voor groei Orderchamp
Het digitale inkoopplatform Orderchamp heeft twee jaar na oprichting Ç 16,5 miljoen groeikapitaal opgehaald voor verdere expansie in Europa. Een nieuwe stap voor het sterk groeiende platform.
lees verder
Spoga Gafa verschoven naar 2022
Dit jaar wordt Spoga+gafa definitief opgeschort naar 2022 vanwege de aanhoudende onzekere situatie van Covid-19 en de daaruit voortvloeiende beperkingen.
lees verder
Orderchamp groeit en beloont
Orderchamp heeft weer verschillende nieuwe merken. Het digitale inkoopplatform biedt producten van meer dan 1.500 Europese merken. Ruim 30.000 retailers kopen al via Orderchamp en kunnen nu gebruik maken van het nieuwe Retailer Loyaliteitsprogramma.
lees verder
 
Nieuw decoratieconcept Ikea
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden