Trendz geannuleerd

Woensdag 09 december 2020

De komende editie van Trendz die gepland stond op 10, 11 en 12 januari 2021 in Evenementenhal Gorinchem wordt geannuleerd.
Trendz geannuleerd

Beursorganisator Easyfairs heeft dit in samenspraak met haar exposanten besloten. Volgens Mascha de Bruin namens Trendz maakten steeds meer exposanten zich zorgen maakten over hun deelname vanwege de corona-ontwikkelingen. Daarom is besloten de beurs te annuleren. De geplande beurs in het najaar van 22-24 augustus 2021 gaat wel door.

Vorige week meldden we nog dat Trendz de eerste decoratievakbeurs van het haar geworden was, na het wegvallen van de Trendset. Ook de beurs Nordstil in Hamburg werd recent geannuleerd.

Sinds de corona-uitbraak in maart is beursorganisator Easyfairs aan de slag gegaan om beurzen op een veilige en verantwoorde wijze door te laten gaan. Sinds de zomer geeft de overheid hier ook toestemming voor. In september ging de editie van Trendz dan ook door. Het was een kleinere editie dan men gewend was, maar de beurs is voor zowel exposanten als bezoekers succesvol geweest.

Desondanks veranderde het sentiment in de afgelopen periode onder exposanten ten aanzien van de voorjaarseditie, vanwege de recente corona-ontwikkelingen.Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.trendzvakbeurzen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #easyfairs, #evenementenhal, #vanekeris, #trendz, #trendzvakbeurzen, #trendset21, #trendset, #messemuenchen, #nordstil

Gerelateerd nieuws
 
Beurzen Frankfurt tot juni dicht
lees verder
Showup voorjaar vervalt
De voorjaarseditie editie van Showup was al verplaatst naar maart, maar de allesverwoestende corona-crisis haalt ook alweer een streep door deze editie.
lees verder
Anton Sanders plotseling overleden
Inretail meldt triest nieuws: voorzitter Anton Sanders is plotseling overleden.
lees verder
 
Spotlight alleen in najaar
lees verder
Maison + Objet vervalt weer
Nadat de beurs eerder al van januari naar maart was verplaatst, zal Maison & Objet dit voorjaar niet meer worden gehouden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden