Trends 2023 in maatwerk schrijnwerk

Donderdag 19 januari 2023

[Sponsored artikel] - Bij renovaties is een goede vakman/vrouw goud waard. Maatwerk bespaart niet alleen ruimte, maar zorgt ook voor ontwerpen die passen bij het karakter en stijl van je huis. Zie de trends voor 2023 bij op maat gemaakt timmerwerk.
Trends 2023 in maatwerk schrijnwerk

De volgende drie trends in 2023 bij maatwerk met hout in huis zijn te onderscheiden:

Duurzaam hout
De duurzaamheidstrend sluipt binnen in elke sector, en zo ook bij schrijnwerkerij. Niet alleen kiezen mensen bewuster om inheems Europees hout te gebruiken zoals eik, beuk en esdoorn, er zijn ook heel wat initiatieven om resthout te hergebruiken. Tweedehands hout is namelijk nog altijd de duurzaamste optie.
Zo kan je kiezen voor een tafel op maat op basis van resthout of houten paletten. Ook rubberwood is daarom een populair materiaal geworden; het wordt namelijk gemaakt uit agro-afval van rubberboomplantages. Het is dus duurzaam, recyclebaar en past mooi in moderne interieurs door zijn lichte kleur.
Ben je als schrijnwerker trots op je duurzaamheidsinitiatieven? Pak er dan ook gerust mee uit op je sociale media, gepersonaliseerde werkkleding en op je wagens. Het is een trend die consumenten alleen maar aanmoedigen, en het maakt je uniek ten opzichte van je concurrentie.

Leefkeukens
In huizen moet geleefd worden, en dan al zeker in de keuken. Terwijl vroeger een keuken vaak nog een aparte ruimte was, vooral belangrijk voor zijn functionaliteit, is de keuken nu echt the heart of the home. Schrijnwerkers slaan daarom vaker de handen ineen met binnenhuisarchitecten. Deze architecten ontwerpen keukens die perfect passen bij de stijl en de afmetingen van het huis.
Een centraal keukeneiland waar je aan kan eten, drinken en koken kan niet ontbreken. Ook een ontbijthoekje met een zitbank of barkrukjes is erg populair. En door gebruik te maken van dezelfde materialen, kan je een keuken zo laten overlopen in een eethoek of naar een boekenkast. Kies jij dit jaar voor een echte leefkeuken?

Buitenleefruimtes
Zwembaden, overdekte terrassen, uitgebreide tuinhuizen of lounges: je ziet er werkelijk overal. Een op maat gemaakte buitenleefruimte is daarom ook dit jaar een belangrijke trend. Denk aan een houten lounge naast het zwembad, een pergola om in de herfst en winter van te genieten of een houten uitbreiding aan het pool house. Wil jij er ook zo eentje voor 2023? Let er dan op dat vakmannen druk bezet zijn en dat iedereen in de zomer staat te springen voor een houten lounge. Plan daarom een afspraak in met een lokale vakman in de winter, zeker nu de dagen weer langer worden. Zelfs in de koude en regen komt een vakman bij jou langs.
Voor de veiligheid van werkmannen, wordt er natuurlijk rekening gehouden met de kleding, en zal een zaakvoerder reflecterende jassen bestellen, dikkere werkbroeken voorzien en waterdichte vesten aanschaffen. Als jij nu enkel nog een lekker warm koffietje schenkt, staat jouw buitenleefruimte er in 1-2-3!


[Sponsored artikel]Links

www.veysbedrijfskleding.be

Tags

Interieur, inrichting, wonen, woon, woning, vakkleding, vakkledij, werkkleding, werkkledij, werkjas, overall, werkschoen, veiligheidsschoen, bouwhelm, hoofdbescherming, ehbo, kniebeschermer, stofmasker, mondkapje, reflectiekleding, fluorkleding, hesje, veiligheidsbril, stofbril, stofmasker, oogbescherming, gehoorbescherming, werkhandschoen, schrijnerij, timmerwerk, #veys, #veysbedrijfskleding, #persoonlijkebeschermingsmiddelen, #pbm

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe reorganisatie Signify
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
Partnership Nobel Capital en Comafin
De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
lees verder
Groei omzet detailhandel in oktober
De Nederlandse detailhandel zet bijna 5% meer om in oktober, het volume daalt heel licht, zo meldt het CBS.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden