Tony Mertens legt boeken neer

Donderdag 28 maart 2019

De woningtextielketen Tony Mertens is maandag 25 maart failliet verklaard door de ondernemingsrechtbank in Mechelen.
Tony Mertens legt boeken neer

Vorige week publiceerden we reeds dat de verf- en interieurketen op de rand van bankroet stond. Maandag is het doek voor Tony Mertens inderdaad gevallen.

Het bedrijf had nog drie winkels, in Borsbeek, Schoten en Wilrijk en flinke schulden. Een reorganisatieplan werd eind vorige week nog als niet levensvatbaar genoeg beoordeeld. Daarop werden de boeken neergelegd en heeft de ondernemingsrechtbank maandag het faillissement uitgesproken.

Het personeel, circa 25 werknemers, is direct ontslagen. De curator schat de kans op een overname niet hoog in en heeft reeds een veilingbedrijf gevraagd om de inventaris ten behoeve van een uitverkoop op te maken, zo meldt de Gazet van Antwerpen.
Links

www.tonymertens.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, atelier, gordijnatelier, gordijnenatelier, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, #tonymertens, #decolor

Gerelateerd nieuws
Jab Anstoetz verdeler Climatex
Stoffenleverancier Jab Anstoetz heeft Climatex als nieuwe merk aan zijn portfolio toegevoegd. Daarnaast omarmt het bedrijf de romantiek in een nieuwe collectie vol bloemmotieven.
lees verder
 
Decosit herleeft via Fedustria
lees verder
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
 
Romo introduceert Arlyn
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden