Van Kassel stopt voetenvegen

Dinsdag 26 maart 2019

Na 3 jaar dienstverband gaan Rinos en Paul van Kassel uit elkaar. In goede onderlinge overeenstemming, zo melden eigenaren Martin en Harm Mulder in een brief die niet door Paul is ondertekend.
Van Kassel stopt voetenvegen

Commercieel directeur Paul van Kassel (foto rechts, Linkedin) kwam drie jaar geleden naar Rinos over van Estillon, waar hij ruim tien jaar had gewerkt. Nu de samenwerking wordt beëindigd gaat hij zoeken naar een nieuwe baan en zal tot uiterlijk 30 september 2019 bij Rinos werkzaam blijven.

In de afgelopen jaren is getracht om Rinos verder te professionaliseren en om te vormen tot een marktgerichte organisatie. De marktomstandigheden zijn lastig en uitdagend geweest. Niettemin is er volgens de entreemattenfabriek vooruitgang geboekt en is er een nieuwe strategie gevormd, gericht op verdere groei van het familiebedrijf.

Rinos gaat op zoek naar een nieuwe algemeen directeur die dit uitgezette pad voorzet en tevens verantwoordelijk zal zijn voor commercie en marketing. Bij een eventueel eerder vertrek zal Martin Mulder (foto links, Linkedin) de verantwoordelijkheid voor commercie en marketing tijdelijk waarnemen.Links

www.estillon.nl
www.rinos.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, entree, mat, entreesysteem, schoonloop, buitenmat, vloerbedekking, pvc, vinyl, parket, hout, laminaat, stoffering, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, reparatie, mortel, personalia, personeel, #estillon, #rinos

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Woontotaal ontwikkelt platform Decoloop
Woontotaal is professionele software voor de calculatie van gordijnen en vloeren. Na al jarenlang actief te zijn in de interieurbranche, is er nu een nieuw platform: Decoloop.
lees verder
Nieuwe milieuverklaringen ERFMI
Het Europese instituut voor producenten van veerkrachtige vloeren ERFMI heeft de meest recente milieuproductverklaringen voor veerkrachtige vloerbedekkingen gepubliceerd. Ook de EPD-calculator op de website is vernieuwd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden