Pfleiderer versterkt het bestuur

Vrijdag 29 maart 2019

Pfleiderer versterkt zijn raad van bestuur. Hiermee wil het Duitse bedrijf de versnelde groei en de implementatie van de bedrijfsdoelstelling voor 2021 ondersteunen.
Pfleiderer versterkt het bestuur

Dr. Frank Herrmann (foto rechts) treedt vanaf 1 mei 2019 toe tot Pfleiderer als chief operating officer (coo). Om persoonlijke redenen besloot de huidige coo Dirk Hardow het bedrijf te verlaten om nieuwe uitdagingen aan te pakken.

 

Stefan Zinn (foto links), die sinds het begin van het jaar chief commercial officer (cco) was voor Pfleiderer, is vanaf 1 mei lid van de directie.

 

Herrmann heeft een industriële achtergrond. Tot voor kort was hij coo voor Ursa Insulation in Madrid, een Europees bedrijf op het gebied van isolatiediensten. Stefan Zinn bekleedt sinds 2013 managementposities in de Pfleiderer Group. Vanaf 2017 was hij verantwoordelijk voor exportverkopen in het Core West-segment en vanaf 2018 voor de algemene verkoop in Core West. In januari van dit jaar werd Zinn gepromoveerd tot coo. Hij is met name verantwoordelijk voor de verkoop in Core West, exportverkoop en marketing.

 

Pfleiderer is fabrikant van onder andere plaatmaterialen, deuren en laminaatvloeren en voert merken als Duropal en Thermopal.

 Links

www.pfleiderer.com/nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, plaatmateriaal, deuren, vloeren, laminaat, hpl, mdf, spaanplaat, decoratie, personalia, #pfleiderer

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Woontotaal ontwikkelt platform Decoloop
Woontotaal is professionele software voor de calculatie van gordijnen en vloeren. Na al jarenlang actief te zijn in de interieurbranche, is er nu een nieuw platform: Decoloop.
lees verder
Woninginrichting mei super!
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 2019 ruim 3% meer omzet geboekt dan in mei 2018. De interieurbranche doet het zelfs super!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden