Together we Showup

Maandag 20 juli 2020

De organisatie van ShowUP hoopt dat bezoekers massaal op komen dagen voor de volgende editie van de beurs. Deze vindt plaats op 27 en 28 september in de Brabanthallen in Den Bosch. Een nieuwe locatie en een nieuwe datum, registreren kan vanaf nu.
Together we Showup
Together we Showup Together we Showup

Het thema is: together we ShowUP. Oorspronkelijk zou deze editie van ShowUP plaatvinden in augustus. Door Corona werd de beurs doorgeschoven naar september, zodat de organisatie de bezoekers op een veilige en verantwoorde manier kan ontvangen. 

 

Met meer dan 220 deelnemers blijft ShowUP naar eigen zeggen niet te missen voor inkopers en retailers. Vaste leveranciers ontmoeten, nieuwe contacten maken en bekenden uit de branche weer ontmoeten, het is mogelijk op het event. Exposant Unikdesign.nl met het merk Lindform is opnieuw aanwezig op de beurs. Het bedrijf is onder meer bekend van de kenmerkende kleine vazen (foto 1). Nieuw is Umale Mexican atelier, dit Duitse bedrijf levert handgemaakte tapijten en kussens die gemaakt worden door Mexicaanse ambachtslieden (foto 2 en 3).

 

Let op: om bezoekers te spreiden moeten bezoekers zich registreren voor een specifieke dag en tijdsslot. Er is een tijdsslot van 09:00-13:30 en van 14:00-19:00.Links

www.unikdesign.nl
www.umale.de
www.brabanthallen.nl
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, #growup, #listenup, #showup, #startup, #showup2020, #showup20, #brabanthallen, #staysafe, #coronaproof, #unikdesign, #umale

Gerelateerd nieuws
Breed programma R+T Digital
In een persconferentie maakte Messe Stuttgart kort geleden meer informatie bekend over R + T digital. 285 exposanten nemen hieraan deel en er is een uitgebreid digitaal lezingenprogramma. Ook de R + T innovatieprijs wordt weer uitgereikt.
lees verder
Daglichtgevoel door Signify
De nachten zijn lang, de dagen kort. Eigenlijk zitten we allemaal teveel binnen en krijgen te weinig zonlicht. Signify introduceerde vorig jaar daarom de lichtinnovatie NatureConnect. .
lees verder
Geen Design Experience wel nieuws
Vanwege de voortdurende coronamaatregelen komt de ETC Design Experience van 8 en 9 februari te vervallen. Maar professionals zijn op afspraak nog steeds welkom bij ETC Design Center Europe, waar ook nieuws te vinden is.
lees verder
 
In memoriam Anton Sanders
lees verder
Showup voorjaar vervalt
De voorjaarseditie editie van Showup was al verplaatst naar maart, maar de allesverwoestende corona-crisis haalt ook alweer een streep door deze editie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden