Together we Showup

Maandag 20 juli 2020

De organisatie van ShowUP hoopt dat bezoekers massaal op komen dagen voor de volgende editie van de beurs. Deze vindt plaats op 27 en 28 september in de Brabanthallen in Den Bosch. Een nieuwe locatie en een nieuwe datum, registreren kan vanaf nu.
Together we Showup
Together we Showup Together we Showup

Het thema is: together we ShowUP. Oorspronkelijk zou deze editie van ShowUP plaatvinden in augustus. Door Corona werd de beurs doorgeschoven naar september, zodat de organisatie de bezoekers op een veilige en verantwoorde manier kan ontvangen. 

 

Met meer dan 220 deelnemers blijft ShowUP naar eigen zeggen niet te missen voor inkopers en retailers. Vaste leveranciers ontmoeten, nieuwe contacten maken en bekenden uit de branche weer ontmoeten, het is mogelijk op het event. Exposant Unikdesign.nl met het merk Lindform is opnieuw aanwezig op de beurs. Het bedrijf is onder meer bekend van de kenmerkende kleine vazen (foto 1). Nieuw is Umale Mexican atelier, dit Duitse bedrijf levert handgemaakte tapijten en kussens die gemaakt worden door Mexicaanse ambachtslieden (foto 2 en 3).

 

Let op: om bezoekers te spreiden moeten bezoekers zich registreren voor een specifieke dag en tijdsslot. Er is een tijdsslot van 09:00-13:30 en van 14:00-19:00.Links

www.unikdesign.nl
www.umale.de
www.brabanthallen.nl
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, #growup, #listenup, #showup, #startup, #showup2020, #showup20, #brabanthallen, #staysafe, #coronaproof, #unikdesign, #umale

Gerelateerd nieuws
Doe-het-zelf lamp van LZF
De nieuwste lamp van Spaanse verlichtingsfabrikant LZF is Maruja, een hanglamp die de gebruiker zelf monteert.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Sa˘ne heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp ge´ntroduceerd: de Torch.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden