Toekomst van schone vloeren

Woensdag 16 juni 2021

Microban International zal gaan exposeren op de CFJ LIVE Virtual Flooring Expo op 1 juli 2021. De toonaangevende expert in antimicrobiŽle oplossingen zal zijn portfolio van ingebouwde antimicrobiŽle technologieŽn presenteren en demonstreren hoe deze worden gebruikt om schoon in de vloerwereld te herdefiniŽren
Toekomst van schone vloeren

Microban® heeft al meer dan 35 jaar geavanceerde technologieën ontwikkeld die de groei van bacteriën op oppervlakken voortdurend voorkomen, en is een pionier in partnerschappen met fabrikanten om slimmere antimicrobiële vloeroplossingen en aanverwante ondersteunende producten te leveren.

 

De CFJ Live Flooring Expo biedt een kans om het team vanM icroban te ontmoeten en meer te weten te komen over de toekomst van technische schone vloeren. Gastsprekers Jonathan Clapp, International Senior Technical Manager, en Dr. Ivan Ong, Vice President of Research and Development, zullen presentaties en live Q&A-sessies leiden om het gebruik van antimicrobiële stoffen in allerlei vloertoepassingen te bespreken, van zachte tapijten tot harde oppervlakken, inclusief laminaat en keramische tegels.

 

Het team zal de belangrijkste verschillen tussen ingebouwde en plaatselijke behandelingen onderzoeken en zal laten zien hoe de integratie van antimicrobiële stoffen kan helpen om duurzame oppervlaktebescherming te bieden. De presentaties zullen deelnemers informeren over het belang van het kiezen van een compatibele additievenformulering die bewezen antimicrobiële prestaties heeft en voldoet aan wereldwijde regelgevingsoverwegingen, evenals welke technologieën moeten worden vermeden.Links

www.cfjliveexpo.co.uk
www.microban.com/blog/antimicrobial-flooring-solutions
www.microban.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, tapijt, laminaat, parket, tegel, keramiek, vloer, bacterie, oppervlakte, schoon, behandeling, #microban, #cfjiveexpo

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Digitale deel Light + Building
Light + Building combineert volgens organisator Messe Frankfurt in 2022 het beste van twee werelden: van 13 tot 18 maart als fysiek evenement en tegelijkertijd, en een hele week erna, digitaal.
lees verder
 
Couture op de vloer
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden