Aziatisch debuut Orgatec

Woensdag 16 juni 2021

Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
Aziatisch debuut Orgatec

Naast de traditionele Orgatec-productassortimenten, besteedt het evenement in Tokio speciale aandacht aan relevante kantoormeubelcomponenten, fittingen, accessoires en materialen als onderdeel van een speciale interzum-ruimte. Daarnaast krijgen vakbezoekers innovatieve ideeën en inspiratie voor de moderne werkwereld van vandaag en morgen in seminars en zogenaamde trendzones. Want Orgatec Tokyo wil volgens Koelnmesse - net als de vakbeurs in Keulen - dé vakbeurs in Azië zijn die laat zien welke technologieën en trends onze manier van werken de komende jaren zullen bepalen.

 

Voor Japan, de op twee na grootste economie ter wereld, voorspellen experts een jaarlijkse groei van de kantoormeubelmarkt van 3,7% tussen 2020 en 2025. Daarnaast is het land de belangrijkste fabrikant en koper van kantoormeubelen in de regio Azië-Pacific en is goed voor 50% van alle productie en de vraag in de regio. Bovendien staat Japan synoniem voor kwaliteit en innovatie en dient het regelmatig als testmarkt voor alle producten die in Azië gelanceerd worden. Dit geldt ook voor belangrijke sleutelmarkten zoals Shanghai, Seoul, Taipei en Singapore. De Koelnmesse werkt samen met de Japan Office & Institutional Furniture Association.

 

Orgatec Tokyo vindt dus plaats van 26 – 28 april 2022. Het vertrouwde Duitse Orgatec moet wachten tot 25 – 29 oktober 2022.Links

www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.nl
www.orgatec.be
www.orgatec-tokyo.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, @orgatec, #orgatec, #orgatectokyo, #koelnmesse, #orgatec2022

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuw projectgamma Occhio
Met Occhio+ wil Occhio een allesomvattende lichtplanning in projecten - zowel in de particuliere als in de commerciŽle sector - kunnen aanbieden. Dit concept brengt nieuwe producten en productuitbreidingen op de markt, die het toepassingsgebied van de verlichtingsproducent vergroot.
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden