Heimtex positief voor editie 2022

Maandag 21 juni 2021

De plannen voor de komende Heimtextil zijn gebaseerd op een optimistisch perspectief voor 2022. Een veelbelovend aantal aanmeldingen en een positieve echo uit de sector zijn bemoedigende signalen voor de nieuwe beurs.
Heimtex positief voor editie 2022
Heimtex positief voor editie 2022 Heimtex positief voor editie 2022

De sector staat te popelen om te gaan en verlangt naar een terugkeer op het internationale toneel. Persoonlijke gesprekken, fysieke productpresentaties en waardevolle inspiratie – de roep om een ​​internationale en veelzijdige ontmoetingsplek voor de sector klinkt zeven maanden voor de volgende geplande beurseditie van Heimtextil luid en duidelijk.

 

Op dit moment bieden de dalende corona-besmettingscijfers, evenals de bijbehorende stappen om de beperkingen te versoepelen en bedrijven open te stellen, goede reden voor optimisme in binnen- en buitenland. 'Eindelijk kunnen we licht aan het einde van de tunnel zien. En hoewel dit geen reden voor euforie is, geeft het ons een solide basis om een ​​positieve benadering te kiezen. We hebben uitstekende contacten met onze internationale klanten die een grote behoefte hebben uitgesproken aan persoonlijke ontmoetingen, een directe uitwisseling van informatie en nieuwe indrukken,' zegt Olaf Schmidt, Vice President Textiles & Textile Technologies, Messe Frankfurt.

 

Dat blijkt ook uit het geruststellend hoge aantal inschrijvingen dat al binnen is na ruim een ​​jaar pandemie en met nog zeven maanden te gaan voordat de toonaangevende vakbeurs voor huis- en contracttextiel weer haar deuren opent. Zo is ongeveer 80% van de exposanten op Heimtextil 2020 geïnteresseerd om deel te nemen aan de komende editie van de beurs.

 

Voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in design is het hoogtepunt van het evenementenprogramma in 2022 opnieuw de inspiratieruimte Trend Space in hal 4.0. De komende editie zal laten zien hoe de pandemie ons leven heeft veranderd en dus ook de manier waarop we onze huizen inrichten. Daarbij zal bijzondere aandacht worden besteed aan het megathema ‘Nieuw werk’, dat met nieuwe facetten zal worden bezien. Net als in het verleden is de directeur van de Trend Space Anja Bisgaard Gaede en haar team van Spott Trends & Business.

 

Op dit ogenblik biedt de Heimtex ook digitale platforms als Future Materials Libraryen Nextrade.Links

www.nextrade.market
www.messefrankfurt.com
www.heimtextil.messefrankfurt.com/future
www.heimtextil.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, online, platform, inkoop, dropshipping, #tendence, #messefrankfurt, #nexttrade, #nextrademarket, #futurematerialslibrary

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Samenwerking interieurarchitecten
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden