Tevreden over Voorjaarsvakdagen

Woensdag 14 februari 2024

Van 4-7 februari waren de jaarlijkse Voorjaarsvakdagen bij De Woonindustrie met het thema 'Open Up!'. Ondanks uitdagende marktomstandigheden bleef het aantal bezoekers volgens de organisatie gelijk aan de voorgaande edities.
Tevreden over Voorjaarsvakdagen

De Voorjaarsvakdagen trapten in Nieuwegein af met het Woon- en Interieurevent op 4 februari ook voor consumenten, waar opvallend meer jongere bezoekers uit de regio Utrecht aanwezig waren. Het evenement bood een diversiteit aan ervaringen, variërend van de nieuwste collecties van 300 merken tot inspiratie van nieuw creatief talent op de Open Up! markt. Workshops van de NIA Academie en het Adviesplein voegden extra elementen toe aan de beleving.

 

Ondanks dat de Voorjaarsvakdagen vier dagen duurden, was maandag zoals gebruikelijk de drukste dag. Bezoekers, waaronder retail, projectmarkt, interieur professionals en pers, verkenden het assortiment van merken en makers. In het atrium genoten bezoekers van een gevarieerde lunch. Maandagavond werd afgesloten met de uitreiking van de Awards van De Woonindustrie. De winnaars, waaronder Bree’s New World, Cartel Living, Lamp en licht, Brinker en Jan Kurtz, werden erkend voor hun bijdragen aan de showroom, teamwerk, marketing, social media en innovatieve producten.

 

Met de campagne ‘Be WelcHome’ blijft De Woonindustrie zich inzetten voor het verwelkomen van bezoekers voor inkoop, inspiratie en innovatie. Zij zijn natuurlijk welkom tijdens de wekenlijkse Marketdays op maandag. De Najaarsvakdagen staan gepland voor 8 –10 en 16 en 17 september 2024. Op 8 april staat MDXL Project & Interieur weer ingepland.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #awards, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen, #voorjaarsvakdagen, #lampenlicht, #jankurtz, #cartelliving, #breesnewworld, #brinker

Gerelateerd nieuws
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Green House collection
Moooi introduceert de nieuwe Green House Beddengoed Collectie. Leverbaar vanaf najaar 2024, ontwikkeld in samenwerking met Bedding House.
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden