Terug naar de wortels met Kobe

Donderdag 23 december 2021

In januari brengt Kobe twee nieuwe collecties voor 2022. De eerste die wij voorstellen is de geheel nieuwe en door de natuur ge´nspireerde collectie Roots.
Terug naar de wortels met Kobe
Terug naar de wortels met Kobe Terug naar de wortels met Kobe Terug naar de wortels met Kobe Terug naar de wortels met Kobe Terug naar de wortels met Kobe

Roots is gecreëerd vanuit een diepe verbinding met de natuur en Kobe’s ontwerp-ethos van natuurlijke elegantie en comfortabele luxe. Geen enkele band is immers sterker dan de verbinding met onze 'roots'. Dit fundament is onbegrensd sterk en zorgt voor een stevige basis van waaruit we groeien en alles verkennen.

 

Op de natuur geïnspireerde texturen, patronen en kleuren worden vertaald naar deze Roots-stoffen. Om deze collectie te creëren heeft het ontwerpteam de inspiratie uit de natuur gecombineerd met invloeden uit de laatste mode- en interieurtrends. In Roots staan glans en diepte in kleuren centraal. Zachte, ingetogen tinten en aardse, neutrale kleuren worden gecombineerd met glanzende garens om een vleugje luxe toe te voegen. Weelderige accenttonen geven extra diepte aan de texturen in de stoffen.

 

Roots is bedoeld om interieurprofessionals te prikkelen en te verleiden met zijn luxueuze uitstraling. De uitbundige, veelzijdige dessins in spannende kleurcombinaties zijn volgens Kobe toepasbaar in een veelzijdig scala aan interieurstijlen.

 

Kobe, het bekende label van Kobefab in Valkenswaard, heeft eigen verkoopkantoren en showrooms in Nederland (ETC Design Center Europe in Culemborg), België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.Links

www.kobe.eu
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, #kobe, #kobefab, #roots, #etcexpo, #etcdesigncentereurope

Gerelateerd nieuws
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
Adorn van Phillip Jeffries
Nog even een dan kunnen interieurprofessionals op 7 en 8 februari terecht in ETC Design Center Europe voor de Design Experience. Onder meer om bij Prades de nieuwste collecties van Phillip Jeffries te ontdekken.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
Rolf Bakx weg bij Romo
Na 26 jaar vertrekt managing director Rolf Bakx bij The Romo Group. Hij wil de stoffenbranche achter zich laten en begint een nieuw leven in Portugal.
lees verder
Bod Greiner op Recticel mislukt
Het Oostenrijkse bod heeft vorig jaar een bod op de resterende aandelen van Recticel. Nu blijkt dat vrijwel geen aandeelhouder hier op in is gegaan en inmiddels heeft Recticel ook een aantal bedrijfsonderdelen al verkocht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden