Terug naar de wortels met Kobe

Donderdag 23 december 2021

In januari brengt Kobe twee nieuwe collecties voor 2022. De eerste die wij voorstellen is de geheel nieuwe en door de natuur geÔnspireerde collectie Roots.
Terug naar de wortels met Kobe
Terug naar de wortels met Kobe Terug naar de wortels met Kobe Terug naar de wortels met Kobe Terug naar de wortels met Kobe Terug naar de wortels met Kobe

Roots is gecreëerd vanuit een diepe verbinding met de natuur en Kobe’s ontwerp-ethos van natuurlijke elegantie en comfortabele luxe. Geen enkele band is immers sterker dan de verbinding met onze 'roots'. Dit fundament is onbegrensd sterk en zorgt voor een stevige basis van waaruit we groeien en alles verkennen.

 

Op de natuur geïnspireerde texturen, patronen en kleuren worden vertaald naar deze Roots-stoffen. Om deze collectie te creëren heeft het ontwerpteam de inspiratie uit de natuur gecombineerd met invloeden uit de laatste mode- en interieurtrends. In Roots staan glans en diepte in kleuren centraal. Zachte, ingetogen tinten en aardse, neutrale kleuren worden gecombineerd met glanzende garens om een vleugje luxe toe te voegen. Weelderige accenttonen geven extra diepte aan de texturen in de stoffen.

 

Roots is bedoeld om interieurprofessionals te prikkelen en te verleiden met zijn luxueuze uitstraling. De uitbundige, veelzijdige dessins in spannende kleurcombinaties zijn volgens Kobe toepasbaar in een veelzijdig scala aan interieurstijlen.

 

Kobe, het bekende label van Kobefab in Valkenswaard, heeft eigen verkoopkantoren en showrooms in Nederland (ETC Design Center Europe in Culemborg), België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.Links

www.kobe.eu
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, #kobe, #kobefab, #roots, #etcexpo, #etcdesigncentereurope

Gerelateerd nieuws
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
Duurzame groene gevel
Interieur- en lifestyle merk Essenza Home is gevestigd in een volledig gerenoveerd kantoor in Bunnik. Het kantoor is volledig verduurzaamd en heeft een groene gevel.
lees verder
 
Vakantiegevoel verf
lees verder
Tips voor goede werkkleding!
[Sponsored artikel] - Bij (ver)bouwen, klussen of renoveren is het motto: 'goed gereedschap is het halve werk'. Naast gereedschap geldt dat ook voor andere zaken. Waar moet je aan denken bij het kiezen van de juiste werkkleding?
lees verder
 
Jardin van Instabilelab
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden