Ter Beke weg bij optimistisch Uzin

Vrijdag 08 maart 2019

Na bijna een kwart eeuw is directeur Frank ter Beke begin deze maand officieel vertrokken bij Uzin Utz. Het bedrijf haalde in 2018 meer omzet, doch minder winst, maar is optimistisch voor 2019.
Ter Beke weg bij optimistisch Uzin

Uzin Utz Nederland, sinds 2018 de nieuwe naam van Unipro en sinds begin vorig jaar eigenaar van zowel Forinn als Bosgoed Groothandel, levert producten voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren.

Het integreren van de organisaties is in volle gang en dat zorgt vaak ook voor nieuwe (personele) verhoudingen en verschuivingen. Frank ter Beke (foto; Linkedin) is daar slachtoffer van geworden. Hij was reeds sinds 1994 in dienst van het bedrijf uit Haaksbergen. Hij is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging in commercieel management.

De leiding van de bedrijven blijft in handen van Gerben Bouwmeester (Uzin Utz) en Harry Elshof (Forinn/Bosgoed).

Recent werd bekend dat ondanks een concurrerende markt de verkoop van Uzin Utz in 2018 met +16,9% is gestegen tot € 345,7 miljoen, een nieuw record. De winst daalde daarentegen met 14,7% tot € 20,8 miljoen, vooral vanwege gestegen kosten en een eenmalige schadeclaim, zo meldt Parkett Magazin. Sinds begin dit jaar rekent Uzin Utz hogere prijzen waardoor het bedrijf wel optimistisch is over de resultaten voor 2019.

 Links

nl.uzin-utz.com
www.bosgoed.nl
www.forinn.nl
www.unipro.be
www.unipro.nl
www.uzin-utz.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, parket, hout, laminaat, stoffering, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, reparatie, mortel, gietvloer, naamswijziging, #unipro, #uzin, #bosgoed, #forinn, #unipro, #unipro, #uzinutz

Gerelateerd nieuws
 
Reservoir Oak-collectie van Mflor
lees verder
Bankroet Tony Mertens verwacht
De woningtextielformule Tony Mertens wil stoppen. De vier winkels zijn inmiddels gesloten en de kans lijkt groot dat de keten binnenkort failliet gaat.
lees verder
SDN-tapijt en Wood-vinyl Interfloor
Interfloor is vorig week gestart met het introduceren van de nieuwe Toscane tapijtkwaliteit van Solution Dyed Nylon garen Ún de nieuwe Modern Wood-vinyl.
lees verder
Go to the Max-actie van Headlam
Gisteren is het nieuwe seizoen van de Fia Formula One World Championship van start gegaan in AustraliŰ. Headlam is gelijktijdig begonnen met de F1 Actie: Go to the Max with Victory Vinyl.
lees verder
 
Meer kleuren Betondesign
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden