Etagon in ETC Design Center

Vrijdag 08 maart 2019

Staan zondag 10 en maandag 11 maart in het teken van onder meer Spotlight in Nieuwegein, ook in Culemborg zijn de deuren van het ETC Design Center Europe maandag weer open; zo ook die van Etagon.
Etagon in ETC Design Center

Etagon (foto stand) is een vrij jonge firma met een bijzonder product: wand- en vloerbekleding in leer. Kortgeleden introduceerde het bedrijf uit 'lederstad' Waalwijk zes nieuwe leersoorten en tientallen nieuwe kleuren. Deze nieuwe leersoorten variëren van suède tot robuust leer en zijn geschikt voor meerdere toepassingen. Etagon heeft de gehele collectie op voorraad waardoor het bedrijf snel kan leveren. Naast standaardmaten en -uitvoeringen is ook maatwerk mogelijk.

Etagon is begin 2016 ontstaan vanuit het moederbedrijf C.J. Maas Leder dat jarenlange ervaring heeft op het gebied van leer voor schoenen, tassen en boekbinderij.

Het ETC Design Center aan de Randweg 20 in Culemborg is voor vakbezoekers elke maandag open van 10-17 uur.Links

www.etagon.nl
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, wandbekleding, karpet, vloer, behang, kleed, leer, leder, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etagon, #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Mapei verhuist naar Apeldoorn
Het magazijn zat al in Apeldoorn, maar nu verhuist de gehele Nederlandse vestiging van Almelo naar de nieuwbouw aan de Oude Apeldoornseweg 37K.
lees verder
Insqin-technologie voor textiel
Op Techtextil toont Covestro de nieuwe Insqin®-technologie. Een veelzijdige textielcoating op waterbasis, zonder oplosmiddelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden