Tempur inderdaad via Beter Bed

Zondag 17 maart 2019

Beter Bed meldde afgelopen vrijdag in een persbericht dat het een strategische samenwerking is aangegaan met Tempur.
Tempur inderdaad via Beter Bed

Foto: Tempur website

Afgelopen donderdag meldden we
dat het gerucht ging dat Tempur vanaf 1 april via beddenketen Beter Bed verkocht gaat worden. Sommigen dachten aan een 1 april grap, maar een dag later Beter Bed bevestigde het bericht dus middels een persbericht.

De strategische samenwerking tussen Tempur en Beter Bed is begin maart reeds van start gegaan. Tempur maakt onderdeel uit van Tempur Sealy, het Amerikaanse beddenconcern waar onder meer ook Casper en Serta Simmons Bedding onder vallen. Naar eigen zeggen is het 's werelds grootste beddenleverancier met in 2017 een omzet van $ 2,75 miljard.

De producten en de merkpositionering van Tempur ('Nasa'-traagschuim) vormen volgens Beter Bed een waardevolle aanvulling op het bestaande merk-/productportfolio.

De samenwerking bevat het plaatsen van een aantal modellen en een complete winkelpresentatie van Tempur in de 83 filialen van Beter Bed Nederland, 17 in België en 27 filialen in Zweden. Ook zullen beide merken in hun communicatie-uitingen de consument informeren dat Tempur nu ook verkrijgbaar zal zijn in alle Beter Bed-winkels in Nederland, België en Zweden. De planning is dat rondom Pasen alle winkels in de genoemde landen zijn voorzien van deze producten.Links

www.beddenreus.be
www.beterbed.be
www.beterbed.nl
www.beterbedholding.nl
www.casper.com
www.tempur.nl
www.tempursealy.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, detail, retail, nachtrust, economie, resultaat, winst, omzet, #beddenreus, #beterbed, #beterbed, #beterbedholding, #tempur, #tempursealy, #sertasimmons, #casper

Gerelateerd nieuws
Auping matras leasen of bed ontwerpen
Auping lanceert de bedden-start-up Bedzzzy die het leasen van circulaire matrassen mogelijk maakt. Daarnaast lanceert de beddenfabrikant uit Deventer een app om digitaal een bed te ontwerpen.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Ikea lanceert nieuwe app
Ikea opende kort geleden haar kleinste winkel in Nederland: een geheel nieuwe app. Hiermee kunnen producten niet alleen bekeken, maar ook direct gekocht worden.
lees verder
Nieuwe slaapexposanten DWI
Een zestal nieuwe slaapexposanten is in september te zien tijdens de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie), van 1-4 september in Nieuwegein. Zij zullen hier hun klanten op 2 en 3 september begroeten met een ontbijt.
lees verder
 
Mood Brussel geannuleerd
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden