Meer kleuren Betondesign

Zondag 17 maart 2019

Betondesign, de betonlook vloer- en wandafwerking van Forbo Eurocol, is leverbaar in meer kleuren.
Meer kleuren Betondesign
Meer kleuren Betondesign

Met Betondesign kunnen niet alleen vloeren en wanden, maar desgewenst ook (winkel)meubilair worden gemaakt. De hand van de vakman bepaalt het eindresultaat: fijne of grove slagen in het werk, meer of minder kleurschakeringen, het is zelf te bepalen. Toepassingen zijn kantoren, studio’s, winkels en showrooms, maar ook woonkamers en keukens.

Door de uitbreiding van het Betondesign-kleurenpalet biedt Forbo Eurocol nu tien standaardkleuren. Grijstinten in diverse kleurschakeringen vormen de basis van Betondesign, met daarnaast varianten in wit- en groentonen. Speciale kleuren op basis van RAL, Pantone of RGB zijn te bestellen bij oppervlakten vanaf 450 m².

Betondesign is geen doe-het-zelfproduct, maar wordt verwerkt door professionele project- en woninginrichters. Hiervoor kunnen zij deelnemen aan de speciale producttrainingen die Forbo Eurocol periodiek organiseert in het eigen Instructiecentrum. De kwaliteit van de uitvoering wordt hiermee gewaarborgd.Links

www.eurocol.com
www.eurocol.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, hotel, vloer, vloerbedekking, egalisatie, lijm, egaliseren, vlak, bekleding, bekleden, stoffering, stofferen, stoffeerder, leggen, plaatsen, #eurocol, #eurocol, #betondesign

Gerelateerd nieuws
Mflor-pvc vloer trendy en onschadelijk
PVC vloeren zijn hip en trendy. Sommige geproduceerd met de realistische look en feel van hout- en steensoorten die niet van het natuurlijke product te onderscheiden zijn. Maar zijn ze ook onschadelijk?
lees verder
 
Interfloor in verwachting
lees verder
 
MoOD breidt uit
lees verder
Egaline voor zandcement en anhydriet
Forbo Eurocol introduceert een egaline voor zandcement Ún anhydriet: sneldrogend en krimparm 924 Europlan Hybrid.
lees verder
 
Rigid-Core vloeren bij Meister
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden