Tartan deken voor koel najaar

Maandag 21 augustus 2023

Het is weer bijna tijd om op de bank te kruipen met een dekentje. Duurzaam textielmerk Elvang introduceert dit najaar de Tartan throw.
Tartan deken voor koel najaar
Tartan deken voor koel najaar Tartan deken voor koel najaar

De nieuwe Tartan throw voegt volgens Elvang knusse elegantie toe aan elk huis. De throw is geïnspireerd op het traditionele tartanpatroon van ineengestrengelde horizontale en verticale lijnen en wordt gekenmerkt door het grove gevoel en de extra lange franjes. Het heeft een klassieke uitstraling met een gereduceerde twist en wordt geleverd in twee neutrale kleuren, bruin en ivoor.

 

Het kleed is gemaakt in Peru van gerecyclede vezels, waaronder alpaca. Het weven van alpacawol is een Peruaanse traditie die teruggaat tot de tijd van de Inca's en de vezels zijn zacht en duurzaam. De isolerende, ademende eigenschappen zorgen voor warmte bij koud weer en houden het lichaam koel en droog bij hogere temperaturen. Bovendien wordt pilling volgens het bedrijf tot een absoluut minimum beperkt, zodat de throw er nog lang mooi uit blijft zien. Details: het kleed is gemaakt van 50% alpacawol, 40% schapenwol en 10% andere vezels. Het product van 130 x 190 kost € 185.

 

Elvang maakt sinds 2003 duurzaam, verantwoord geproduceerd textiel en is een lid van de World Fair Trade Organization (WFTO). Dit is het hoogst mogelijke niveau van certificering en garandeert dat de ontwerpen, toeleveringsketens en het bedrijfsmodel mensen, de planeet en dieren op de eerste plaats zetten.Links

www.elvangdenmark.com

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, meubel, woonartikel, woonaccessoire, decoratie, accessoires, deken, woondeken, plaid, #elvang

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
Duurzaamheid focus R+T 2024
De voorbereidingen voor R+T 2024 zijn in volle gang. 's Werelds toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren en zonwering opent haar deuren van 19 tot 23 februari 2024. Meer dan 1.000 exposerende bedrijven hebben zich al ingeschreven voor het evenement.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden