Tartan deken voor koel najaar

Maandag 21 augustus 2023

Het is weer bijna tijd om op de bank te kruipen met een dekentje. Duurzaam textielmerk Elvang introduceert dit najaar de Tartan throw.
Tartan deken voor koel najaar
Tartan deken voor koel najaar Tartan deken voor koel najaar

De nieuwe Tartan throw voegt volgens Elvang knusse elegantie toe aan elk huis. De throw is geïnspireerd op het traditionele tartanpatroon van ineengestrengelde horizontale en verticale lijnen en wordt gekenmerkt door het grove gevoel en de extra lange franjes. Het heeft een klassieke uitstraling met een gereduceerde twist en wordt geleverd in twee neutrale kleuren, bruin en ivoor.

 

Het kleed is gemaakt in Peru van gerecyclede vezels, waaronder alpaca. Het weven van alpacawol is een Peruaanse traditie die teruggaat tot de tijd van de Inca's en de vezels zijn zacht en duurzaam. De isolerende, ademende eigenschappen zorgen voor warmte bij koud weer en houden het lichaam koel en droog bij hogere temperaturen. Bovendien wordt pilling volgens het bedrijf tot een absoluut minimum beperkt, zodat de throw er nog lang mooi uit blijft zien. Details: het kleed is gemaakt van 50% alpacawol, 40% schapenwol en 10% andere vezels. Het product van 130 x 190 kost € 185.

 

Elvang maakt sinds 2003 duurzaam, verantwoord geproduceerd textiel en is een lid van de World Fair Trade Organization (WFTO). Dit is het hoogst mogelijke niveau van certificering en garandeert dat de ontwerpen, toeleveringsketens en het bedrijfsmodel mensen, de planeet en dieren op de eerste plaats zetten.Links

www.elvangdenmark.com

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, meubel, woonartikel, woonaccessoire, decoratie, accessoires, deken, woondeken, plaid, #elvang

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder
 
Growing Homes - Meubelbeurs 2024
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden