Veel aanbod karpetten op Heimtextil

Maandag 21 augustus 2023

Het aantal exposanten dat karpetten aanbiedt zal sterk groeien tijdens de Heimtex 2024 in Frankfurt.
Veel aanbod karpetten op Heimtextil
Veel aanbod karpetten op Heimtextil

Al meer dan 75 internationale fabrikanten van vastgeweven, handgeweven, op maat gemaakte of machinaal geweven tapijten, matten, lopers en vloerkleden zijn van plan om hun nieuwste collecties, materialen en texturen te presenteren op de volgende Heimtextil op halniveau 5.1. De deelname van andere geïnteresseerde fabrikanten ligt ook in het verschiet. Heimtextil breidt hiermee haar unieke brede en diepe productportfolio van woning- en projecttextiel uit met een productsegment waarnaar op de markt veel vraag is - en creëert zo extra toegevoegde waarde voor een groot aantal relevante topinkopers.

 

'Het grote aantal nieuwe exposanten onderstreept de positieve respons op de lancering van het productsegment Carpets & Rugs en biedt inkopers de mogelijkheid om te netwerken met nieuwe leveranciers. Deze afronding maakt Heimtextil tot een nog diverser en uitgebreider zakelijk platform", zegt Bettina Bär, directeur Heimtextil voor het segment woningtextiel.

 

In het nieuwe productsegment Tapijten & Vloerkleden worden inkopers en besluitvormers voor meubelzaken, de tapijthandel, bouwmarkten en doe-het-zelf-speciaalzaken ondergedompeld in de veelzijdige kunstzinnigheid van handgeweven vloerkleden.

 

Met Frankfurt am Main als internationaal handelsknooppunt en het wereldwijde bereik via directe vluchten, profiteren alle beursdeelnemers van de optimale bereikbaarheid van de locatie. 'We zijn zeer verheugd over de sterke aanwezigheid van internationale fabrikanten, wier uitgesproken mate van professionalisering, uitstekende kwaliteit en sterke betrokkenheid bij milieubescherming en maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke rol spelen in de wereldwijde tapijtbusiness. De hoge mate van internationalisering op Heimtextil stelt hen in staat om te netwerken, vooral met nieuwe contacten uit relevante afzetmarkten zoals Noord-Amerika, Europa of de VAE,' zegt Bettina Bär.

 

Naast hal 5.1 vinden inkopers voor contracttapijt een gezamenlijke ruimte met exposanten van contracttapijt in hal 4.0, waar fabrikanten hun tapijtcollecties met functionele, slijtvaste en eenvoudig te reinigen eigenschappen presenteren.

 

Het evenement Heimtextil georganiseerd door de Messe Frankfurt wordt gehouden van 9 tot 12 januari 2024. Meer info en toegangstickets.Links

www.heimtextil.messefrankfurt.com
www.netherlands.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, textielindustrie, circulair, duurzaam, trend, trends, forecast, voorspelling, Heimtextil, heimtex, karpetten, vloerkleden, #heimtex, #Heimtextil, #messefrankfurt, #asianexcellence

Gerelateerd nieuws
Reorganisatie Emma Sleep
Vanwege tegenvallende resultaten moet Emma Sleep reorganiseren en zijn er ca. 200 werknemers ontslagen.
lees verder
Elegante deurmatten in interieur
[Sponsored artikel] - Bij de inrichting van je woning zorg je er onder meer voor dat je meubels bij elkaar passen de muren een mooie kleur krijgen en kunstwerken aan de wand hangen. Maar heb je ook aan een passende deurmat gedacht?
lees verder
 
Exclusieve distributie Wicanders
lees verder
Ontwerptalent op Trendz
Iedereen die zich professioneel met woonaccessoires bezig houdt is van 25, 26 en 27 augustus weer welkom in Evenementenhal Gorinchem, voor vakbeurs Trendz. Op het evenement zijn ook verschillende ontwerptalenten aanwezig.
lees verder
Lifestyle beurs Nordstil komt eraan
Geïnspireerd worden door de nieuwste trends en innovaties in de wereld van lifestyleproducten, geschenkartikelen en woningdecoratie? Nordstil, dé lifestyle vakbeurs, staat binnenkort weer voor de deur in het bruisende Hamburg.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden