Veel aanbod karpetten op Heimtextil

Maandag 21 augustus 2023

Het aantal exposanten dat karpetten aanbiedt zal sterk groeien tijdens de Heimtex 2024 in Frankfurt.
Veel aanbod karpetten op Heimtextil
Veel aanbod karpetten op Heimtextil

Al meer dan 75 internationale fabrikanten van vastgeweven, handgeweven, op maat gemaakte of machinaal geweven tapijten, matten, lopers en vloerkleden zijn van plan om hun nieuwste collecties, materialen en texturen te presenteren op de volgende Heimtextil op halniveau 5.1. De deelname van andere geïnteresseerde fabrikanten ligt ook in het verschiet. Heimtextil breidt hiermee haar unieke brede en diepe productportfolio van woning- en projecttextiel uit met een productsegment waarnaar op de markt veel vraag is - en creëert zo extra toegevoegde waarde voor een groot aantal relevante topinkopers.

 

'Het grote aantal nieuwe exposanten onderstreept de positieve respons op de lancering van het productsegment Carpets & Rugs en biedt inkopers de mogelijkheid om te netwerken met nieuwe leveranciers. Deze afronding maakt Heimtextil tot een nog diverser en uitgebreider zakelijk platform", zegt Bettina Bär, directeur Heimtextil voor het segment woningtextiel.

 

In het nieuwe productsegment Tapijten & Vloerkleden worden inkopers en besluitvormers voor meubelzaken, de tapijthandel, bouwmarkten en doe-het-zelf-speciaalzaken ondergedompeld in de veelzijdige kunstzinnigheid van handgeweven vloerkleden.

 

Met Frankfurt am Main als internationaal handelsknooppunt en het wereldwijde bereik via directe vluchten, profiteren alle beursdeelnemers van de optimale bereikbaarheid van de locatie. 'We zijn zeer verheugd over de sterke aanwezigheid van internationale fabrikanten, wier uitgesproken mate van professionalisering, uitstekende kwaliteit en sterke betrokkenheid bij milieubescherming en maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke rol spelen in de wereldwijde tapijtbusiness. De hoge mate van internationalisering op Heimtextil stelt hen in staat om te netwerken, vooral met nieuwe contacten uit relevante afzetmarkten zoals Noord-Amerika, Europa of de VAE,' zegt Bettina Bär.

 

Naast hal 5.1 vinden inkopers voor contracttapijt een gezamenlijke ruimte met exposanten van contracttapijt in hal 4.0, waar fabrikanten hun tapijtcollecties met functionele, slijtvaste en eenvoudig te reinigen eigenschappen presenteren.

 

Het evenement Heimtextil georganiseerd door de Messe Frankfurt wordt gehouden van 9 tot 12 januari 2024.Links

www.heimtextil.messefrankfurt.com
www.netherlands.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, textielindustrie, circulair, duurzaam, trend, trends, forecast, voorspelling, Heimtextil, heimtex, karpetten, vloerkleden, #heimtex, #Heimtextil, #messefrankfurt, #asianexcellence

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
Duurzaamheid focus R+T 2024
De voorbereidingen voor R+T 2024 zijn in volle gang. 's Werelds toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren en zonwering opent haar deuren van 19 tot 23 februari 2024. Meer dan 1.000 exposerende bedrijven hebben zich al ingeschreven voor het evenement.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden