Swiss Sense met VT Wonen

Maandag 17 december 2018

Swiss Sense introduceert een nieuwe collectie in samenwerking met VT Wonen: de Lifestyle by VT Wonen boxsprings-collectie.
Swiss Sense met VT Wonen

Slaapcomfortleverancier Swiss Sense, introduceert een nieuwe collectie in samenwerking met VT Wonen, het woonlabel van het gelijknamige woonmagazine van Sanoma. De Lifestyle by VT Wonen collectie bestaat uit verschillende boxsprings en accessoires. Vrijwel alles uit deze nieuwe collectie is te 'mixen en matchen': van hoofdbord, stofkeuze en kleurstelling tot het type pootje en de kleur van het frame.

De nieuwe collectie, het eerste resultaat van de samenwerking, is vanaf eind december verkrijgbaar is bij Swiss Sense, vanaf € 1.260. De basis van de collectie wordt gevormd door een stalen frame met poedercoating en slanke designpoten, die in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. De verschillende hoofdborden geven de boxsprings een eigen stijl en gezicht: afgeronde randen en hoeken, blinde stiknaden, capitonnering of juist strak en stijlvol.

De range is gebaseerd op vijf slaapstijlen van VT Wonen (Pure Basic, Lazy Loft, Soft Modern, Eclectic Retro en Chic Classic) en bestaat daarom uit vijf boxsprings: Thyme, Pepper, Cinnamon, Sage en Ginger. Drie nachtkastjes, een voetenbank, sfeerverlichting en sierkussens maken de collectie compleet.

 Links

www.lifestyle.swisssense.nl
www.swisssense.nl
www.vtwonen.nl

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, slaapcomfort, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, ledikant, slaap, nachtrust, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, #vtwonen, #swisssense

Gerelateerd nieuws
Lynn voor Verilin
Lynn Helsmoortel is de nieuwe verkoopmedewerkster van linnenspecialist Verilin uit Heule.
lees verder
 
Anti-snurk bed Auping
lees verder
 
Hondenboxspring Swiss Sense
lees verder
Bedrijvige Marketday XL in DWI
Maandag 3 juni is er in DWI weer een Marketday XL, dit betekent dat alle showrooms open zijn. Er is echter ook een Sample Sale op de afdeling Accessoires en BNS Crisp organiseert lezingen over Salone del Mobile en Maison et Objet.
lees verder
Matrassen voor minima door Matt Sleeps
Het online matrassenmerk Matt Sleeps, dat sinds 2016 actief is op de Nederlandse markt, heeft een nieuwe bestemming voor geretourneerde matrassen. 400 stuks worden via kringlooporganisatie RataPlan gratis uitgedeeld aan minima.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden