Swiss Sense met VT Wonen

Maandag 17 december 2018

Swiss Sense introduceert een nieuwe collectie in samenwerking met VT Wonen: de Lifestyle by VT Wonen boxsprings-collectie.
Swiss Sense met VT Wonen

Slaapcomfortleverancier Swiss Sense, introduceert een nieuwe collectie in samenwerking met VT Wonen, het woonlabel van het gelijknamige woonmagazine van Sanoma. De Lifestyle by VT Wonen collectie bestaat uit verschillende boxsprings en accessoires. Vrijwel alles uit deze nieuwe collectie is te 'mixen en matchen': van hoofdbord, stofkeuze en kleurstelling tot het type pootje en de kleur van het frame.

De nieuwe collectie, het eerste resultaat van de samenwerking, is vanaf eind december verkrijgbaar is bij Swiss Sense, vanaf € 1.260. De basis van de collectie wordt gevormd door een stalen frame met poedercoating en slanke designpoten, die in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. De verschillende hoofdborden geven de boxsprings een eigen stijl en gezicht: afgeronde randen en hoeken, blinde stiknaden, capitonnering of juist strak en stijlvol.

De range is gebaseerd op vijf slaapstijlen van VT Wonen (Pure Basic, Lazy Loft, Soft Modern, Eclectic Retro en Chic Classic) en bestaat daarom uit vijf boxsprings: Thyme, Pepper, Cinnamon, Sage en Ginger. Drie nachtkastjes, een voetenbank, sfeerverlichting en sierkussens maken de collectie compleet.

 Links

www.lifestyle.swisssense.nl
www.swisssense.nl
www.vtwonen.nl

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, slaapcomfort, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, ledikant, slaap, nachtrust, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, #vtwonen, #swisssense

Gerelateerd nieuws
100% Circulair matras Mline
DBC (Dutch Bedding Company), beter bekend van het label M-line, heeft op de Imm Cologne haar eerste volledig circulaire matras geïntroduceerd: Green Motion.
lees verder
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder
 
Candia Strom via Bakker
lees verder
Trendz voortvarend gestart
Gisteren is de voorjaarseditie van de decoratiebeurs Trendz 2019 in Gorinchem prima gestart: veel bezoekers, enthousiaste exposanten en een volle beursvloer.
lees verder
Imm Cologne 2019 start
Vandaag, maandag 14 januari is de internationale interieurvakbeurs Imm Cologne gestart. En natuurlijk ook de de Design Post aan de overkant. De hele week tot en met zondag 20 januari!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden