Finalisten Carpet Design Awards 2019 bekend

Maandag 17 december 2018

Een expertjury heeft de 24 beste handgemaakte tapijten uit vijftien landen geselecteerd uit een totaal van 233 inzendingen. De prijsuitreiking vindt plaats op de internationale vloerbedekkingsbeurs Domotex.
Finalisten Carpet Design Awards 2019 bekend

In elk van acht categorieën zijn drie ontwerpen op basis van design, kwaliteit en ruimtelijke installatie genomineerd als finalisten. Alle 24 ontwerpen van de finalisten worden tijdens de vakbeurs worden getoond in de Framing Trends Showcase in hal 9.
De prijsuitreiking wordt op 12 januari 2019 om 18.00 uur op de Domotex in Hannover gehouden.

De Carpet Design Awards-tentoonstelling is een van de hoogtepunten zijn bij het segment moderne handgemaakte tapijten.

De komende Domotex Hannover wordt gehouden van 11 tot 14 januari 2019. Meer informatie en toegangskaarten zijn hier te verkrijgen.

 Links

www.domotex.de
www.messe.de
www.messe.be
www.hannover-beurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, personalia, #domotex, #carpetdesignawards

Gerelateerd nieuws
Trendz Belgium + Intirio komen eraan
Over een goede week is het alweer zo ver: de allereerste accessoire-beurs Trendz Belgium, tegelijk gehouden met een speciale editie van interieurtextielbeurs Intirio met een beperkt, doch top-aanbod qua merken.
lees verder
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder
Druk op Domotex 2019
Gisteren was de laatste dag van de vloerbedekkingsbeurs Domotex 2019 in Hannover. De beurs is nog altijd internationaal gezien van grote betekenis, maar er loeren gevaren.
lees verder
Imm Cologne 2019 start
Vandaag, maandag 14 januari is de internationale interieurvakbeurs Imm Cologne gestart. En natuurlijk ook de de Design Post aan de overkant. De hele week tot en met zondag 20 januari!
lees verder
 
Coretec-visgraat in secret room
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden