Finalisten Carpet Design Awards 2019 bekend

Maandag 17 december 2018

Een expertjury heeft de 24 beste handgemaakte tapijten uit vijftien landen geselecteerd uit een totaal van 233 inzendingen. De prijsuitreiking vindt plaats op de internationale vloerbedekkingsbeurs Domotex.
Finalisten Carpet Design Awards 2019 bekend

In elk van acht categorieën zijn drie ontwerpen op basis van design, kwaliteit en ruimtelijke installatie genomineerd als finalisten. Alle 24 ontwerpen van de finalisten worden tijdens de vakbeurs worden getoond in de Framing Trends Showcase in hal 9.
De prijsuitreiking wordt op 12 januari 2019 om 18.00 uur op de Domotex in Hannover gehouden.

De Carpet Design Awards-tentoonstelling is een van de hoogtepunten zijn bij het segment moderne handgemaakte tapijten.

De komende Domotex Hannover wordt gehouden van 11 tot 14 januari 2019. Meer informatie en toegangskaarten zijn hier te verkrijgen.

 Links

www.domotex.de
www.messe.de
www.messe.be
www.hannover-beurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, personalia, #domotex, #carpetdesignawards

Gerelateerd nieuws
 
Reservoir Oak-collectie van Mflor
lees verder
SDN-tapijt en Wood-vinyl Interfloor
Interfloor is vorig week gestart met het introduceren van de nieuwe Toscane tapijtkwaliteit van Solution Dyed Nylon garen én de nieuwe Modern Wood-vinyl.
lees verder
Go to the Max-actie van Headlam
Gisteren is het nieuwe seizoen van de Fia Formula One World Championship van start gegaan in Australië. Headlam is gelijktijdig begonnen met de F1 Actie: Go to the Max with Victory Vinyl.
lees verder
 
Meer kleuren Betondesign
lees verder
Aankopen verhogen omzet Headlam
De Headlam groep heeft in 2018 haar omzet weten te verhogen. Dit was echter wel te danken aan de acquisities die het bedrijf heeft gedaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden