Proefzitten bij Leen Bakker

Maandag 17 december 2018

Meubelketen Leen Bakker werkt aan een verbeterde integratie tussen webshop en winkel: klanten kunnen online een afspraak maken om in de winkel op de bank te gaan proefzitten.
Proefzitten bij Leen Bakker

Meubelketen Leen Bakker wil de webshop en de winkels beter integreren. Volgens omnichannel-baas Noël Manning in Twinkle werken ze daarom aan een configurator, waarbij klanten online hun voorkeuren kunnen aangeven en vervolgens een afspraak kunnen maken om hun opstelling ook effectief te gaan testen.
Klanten worden dan verder geholpen door een winkelmedewerker die er meer over weet en op voorhand de voorkeuren van de klant heeft ontvangen.

Leen Bakker schroeft zijn omnichannelambities op na de overname vorig jaar door Gilde Equity Management, dat ook al eigenaar is van onder meer Kwantum. Gilde stelde daarna een nieuwe ceo aan aan. Op dit moment realiseert Leen Bakker al 16% van zijn omzet online.

 Links

www.kwantum.nl
www.leenbakker.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, formule, franchise, winkelformule, inkoop, inkoopvereniging, inkoopcombinatie, reorganisatie, sluiting, overname, acquisitie, merger, webshop, retail, omnichannel, winkel, detailhandel, keten, #leenbakker #gilde, #kwantum

Gerelateerd nieuws
Hilco lokaal aangeboden
Op 18 maart werd de allereerste lokaal geproduceerde Hilco-draaifauteuil officieel overhandigd aan gedeputeerde Hubert Mackus van de Provincie Limburg.
lees verder
 
Westwing eindelijk zwart?
lees verder
 
Omzetgroei DFS in Nederland
lees verder
Dutten op het werk met Manerba
De Italiaanse specialist in kantoormeubelen Manerba introduceert Undecided, een daybed voor op kantoor.
lees verder
HMC weer op Masterly
Milaan gaat kennismaken met nieuwe Nederlandse Meesters: (oud)studenten van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) presenteren hun werk tijdens de Salone del Mobile 2019 tussen bekende werken van de oude Nederlandse Meester Rembrandt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden