Proefzitten bij Leen Bakker

Maandag 17 december 2018

Meubelketen Leen Bakker werkt aan een verbeterde integratie tussen webshop en winkel: klanten kunnen online een afspraak maken om in de winkel op de bank te gaan proefzitten.
Proefzitten bij Leen Bakker

Meubelketen Leen Bakker wil de webshop en de winkels beter integreren. Volgens omnichannel-baas Noël Manning in Twinkle werken ze daarom aan een configurator, waarbij klanten online hun voorkeuren kunnen aangeven en vervolgens een afspraak kunnen maken om hun opstelling ook effectief te gaan testen.
Klanten worden dan verder geholpen door een winkelmedewerker die er meer over weet en op voorhand de voorkeuren van de klant heeft ontvangen.

Leen Bakker schroeft zijn omnichannelambities op na de overname vorig jaar door Gilde Equity Management, dat ook al eigenaar is van onder meer Kwantum. Gilde stelde daarna een nieuwe ceo aan aan. Op dit moment realiseert Leen Bakker al 16% van zijn omzet online.

 Links

www.kwantum.nl
www.leenbakker.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, formule, franchise, winkelformule, inkoop, inkoopvereniging, inkoopcombinatie, reorganisatie, sluiting, overname, acquisitie, merger, webshop, retail, omnichannel, winkel, detailhandel, keten, #leenbakker #gilde, #kwantum

Gerelateerd nieuws
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de Évidence-collectie.
lees verder
 
Minotti opent showroom bij Co van der Horst
lees verder
PK22 Special Edition
Klanten moeten niet te lang wachten met het kopen van de speciale editie van PK22 van de Deense meubelfabrikant Fritz Hansen.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder
 
Design Tales naar Vyva Fabrics
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden