Proefzitten bij Leen Bakker

Maandag 17 december 2018

Meubelketen Leen Bakker werkt aan een verbeterde integratie tussen webshop en winkel: klanten kunnen online een afspraak maken om in de winkel op de bank te gaan proefzitten.
Proefzitten bij Leen Bakker

Meubelketen Leen Bakker wil de webshop en de winkels beter integreren. Volgens omnichannel-baas Noël Manning in Twinkle werken ze daarom aan een configurator, waarbij klanten online hun voorkeuren kunnen aangeven en vervolgens een afspraak kunnen maken om hun opstelling ook effectief te gaan testen.
Klanten worden dan verder geholpen door een winkelmedewerker die er meer over weet en op voorhand de voorkeuren van de klant heeft ontvangen.

Leen Bakker schroeft zijn omnichannelambities op na de overname vorig jaar door Gilde Equity Management, dat ook al eigenaar is van onder meer Kwantum. Gilde stelde daarna een nieuwe ceo aan aan. Op dit moment realiseert Leen Bakker al 16% van zijn omzet online.

 Links

www.kwantum.nl
www.leenbakker.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, formule, franchise, winkelformule, inkoop, inkoopvereniging, inkoopcombinatie, reorganisatie, sluiting, overname, acquisitie, merger, webshop, retail, omnichannel, winkel, detailhandel, keten, #leenbakker #gilde, #kwantum

Gerelateerd nieuws
 
Montis 2019 nieuws
lees verder
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder
Imm Cologne 2019 start
Vandaag, maandag 14 januari is de internationale interieurvakbeurs Imm Cologne gestart. En natuurlijk ook de de Design Post aan de overkant. De hele week tot en met zondag 20 januari!
lees verder
Groei Flinders en private label
Flinders heeft in 2018 een omzet gerealiseerd van € 20 miljoen, een groei van 30% ten opzichte van vorig jaar. Deze groei kwam uit alle kanalen: online, fysieke winkel en b2b-verkopen. En het lanceert een private label.
lees verder
Habitat Duitsland failliet
Bijna 20 jaar na het faillissement van Habitat Nederland is voor Habitat Deutschland het faillissement aangevraagd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden