Spaanse interieurbeurs met ambitie

Maandag 05 december 2022

Feria Hábitat, de Spaanse interieurbeurs die gehouden wordt in Valencia, wil het aantal internationale topexposanten verder uitbreiden in 2023.
Spaanse interieurbeurs met ambitie

Feria Hábitat groeit sinds 2017 jaarlijks met ongeveer 30% en beleefde in 2022 een topeditie. Van 20-23 september vond de beurs parallel plaats met evenementen om Valencia als designhoofdstad van de wereld neer te zetten. 48.000 Bezoekers zagen toen de noviteiten van meer dan 600 exposanten.

 

De volgende Feria Hábitat wordt gehouden in Valencia van 19 tot 22 september 2023. De directeur van Hábitat benadrukte dat deze editie ‘volledig internationaal’ zal zijn. Enerzijds om een platform te zijn voor exposanten om zaken te doen en te exporteren via het netwerk van internationale contacten die ze op de beurs leren kennen, maar de vakbeurs wil ook aantrekkelijk zijn voor internationale topfabrikanten.

 

De volgende Feria Hábitat vindt opnieuw tegelijk plaats met de Home Textiles Premium by Textilhogar, dat zich richt op woontextiel, gestoffeerde meubelen en textiel voor de contractsector. Hábitat toont meubels, gestoffeerde meubelen, decoratieartikelen, slapen, verlichting en tuinmeubelen, dus beide beurzen sluiten op elkaar aan. Dit moet het voor het internationale vakpubliek aantrekkelijk maken om naar Valencia af te reizen.Links

www.feriahabitatvalencia.com

Tags

beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, bekleding, stoffering, woonkamer, textiel, behang, accessoire, #feriahabitat,

Gerelateerd nieuws
Jubileummodellen Natuzzi
Natuzzi Italia koos het podium van de Milan Design Week 2024 om het startschot te geven voor een uitgebreid programma van evenementen en projecten om de vijfenzestigste verjaardag van het merk te vieren.
lees verder
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
 
3D geprinte hanglamp Signify
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden