Spaanse interieurbeurs met ambitie

Maandag 05 december 2022

Feria Hábitat, de Spaanse interieurbeurs die gehouden wordt in Valencia, wil het aantal internationale topexposanten verder uitbreiden in 2023.
Spaanse interieurbeurs met ambitie

Feria Hábitat groeit sinds 2017 jaarlijks met ongeveer 30% en beleefde in 2022 een topeditie. Van 20-23 september vond de beurs parallel plaats met evenementen om Valencia als designhoofdstad van de wereld neer te zetten. 48.000 Bezoekers zagen toen de noviteiten van meer dan 600 exposanten.

 

De volgende Feria Hábitat wordt gehouden in Valencia van 19 tot 22 september 2023. De directeur van Hábitat benadrukte dat deze editie ‘volledig internationaal’ zal zijn. Enerzijds om een platform te zijn voor exposanten om zaken te doen en te exporteren via het netwerk van internationale contacten die ze op de beurs leren kennen, maar de vakbeurs wil ook aantrekkelijk zijn voor internationale topfabrikanten.

 

De volgende Feria Hábitat vindt opnieuw tegelijk plaats met de Home Textiles Premium by Textilhogar, dat zich richt op woontextiel, gestoffeerde meubelen en textiel voor de contractsector. Hábitat toont meubels, gestoffeerde meubelen, decoratieartikelen, slapen, verlichting en tuinmeubelen, dus beide beurzen sluiten op elkaar aan. Dit moet het voor het internationale vakpubliek aantrekkelijk maken om naar Valencia af te reizen.Links

www.feriahabitatvalencia.com

Tags

beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, bekleding, stoffering, woonkamer, textiel, behang, accessoire, #feriahabitat,

Gerelateerd nieuws
Webinar Milaan van NII
Het Nederlands Interieur Instituut (NII) organiseert een webinar waarin Zuzanna Skalska en Jeroen Junte interieurprofessionals bijpraten over de Milaan Design Week.
lees verder
Nieuwe duplistoffen
De duplistoffen-collectie van raamdecoratiespecialist B&C word uitgebreid met nieuwe serie metallics.
lees verder
AR voor online verkoop Mline
Matrassenmerk Mline, onderdeel van Beter Bed Holding, experimenteert met Augmented Reality ter ondersteuning van online verkopen.
lees verder
 
Shinzo loungestoel Walter Knoll
lees verder
Marktrapport over vloeren
Marktdata publiceert een nieuw rapport over de vloerenmarkt, waarin o.a. wordt geconstateerd dat de consument prijsgevoeliger aan het worden is.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden