Smuq your home

Dinsdag 22 januari 2019

Entreematten specialist MD-Entree bracht op de Domotex in Hannover afgelopen week de wereldprimeur van een karpet van vinyl.
Smuq your home
Smuq your home Smuq your home Smuq your home Smuq your home

Smuq is een digitaal geprint karpet van 2 mm dik, volledig gemaakt van vinyl en dus volledig recyclebaar. Het heeft een geweven-look en een mooi afgewerkte rand en is zowel boven als onder antislip (R10). Daarnaast is het gemakkelijk schoon te maken en anti-allergisch.

Het karpet, leverbaar in vier verschillende rechthoekige maten en een ronde, kan in de woonkamer, eetkamer en keuken, maar ook buiten toepasbaar.

MD-Entree uit Genemuiden levert vooral aan grootwinkelbedrijven en bouwmarkten wereldwijd. Voor Smuq heeft het een uitgekiend display-concept beschikbaar.

 Links

www.md-entree.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, entree, mat, entreesysteem, schoonloop, deurmat, buitenmat, karpet, indoor, outdoor, vloerbedekking, stoffering, #mdentree, #smuq, #domotex, domotex19, #domotex2019

Gerelateerd nieuws
 
Egalbase wordt Wunderlays
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday ťn de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Nieuwe Pvc-vloeren bij PPC
De Plinten & Profielen Centrale (PPC) is distributeur in BelgiŽ en Nederland geworden van een serie Pvc-vloeren en toont dat op de lopende Incoda-beurs in Gorinchem.
lees verder
 
Interfloor noviteiten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden