Smuq your home

Dinsdag 22 januari 2019

Entreematten specialist MD-Entree bracht op de Domotex in Hannover afgelopen week de wereldprimeur van een karpet van vinyl.
Smuq your home
Smuq your home Smuq your home Smuq your home Smuq your home

Smuq is een digitaal geprint karpet van 2 mm dik, volledig gemaakt van vinyl en dus volledig recyclebaar. Het heeft een geweven-look en een mooi afgewerkte rand en is zowel boven als onder antislip (R10). Daarnaast is het gemakkelijk schoon te maken en anti-allergisch.

Het karpet, leverbaar in vier verschillende rechthoekige maten en een ronde, kan in de woonkamer, eetkamer en keuken, maar ook buiten toepasbaar.

MD-Entree uit Genemuiden levert vooral aan grootwinkelbedrijven en bouwmarkten wereldwijd. Voor Smuq heeft het een uitgekiend display-concept beschikbaar.

 Links

www.md-entree.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, entree, mat, entreesysteem, schoonloop, deurmat, buitenmat, karpet, indoor, outdoor, vloerbedekking, stoffering, #mdentree, #smuq, #domotex, domotex19, #domotex2019

Gerelateerd nieuws
 
Münchner Stoff Frühling
lees verder
 
Design Floor LVT 55 van JAB
lees verder
Start Parket Woontotaal Academy
Vanaf deze maand gaat Woontotaal Academy in Zoetermeer trainingen en opleidingen verzorgen voor de parketbranche. Bijlard International zal met Floor-producten de trainingen ondersteunen.
lees verder
 
Luxe Beverly van Interfloor
lees verder
 
Nieuwe voorzitter bij Beaulieu
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden