Smuq your home

Dinsdag 22 januari 2019

Entreematten specialist MD-Entree bracht op de Domotex in Hannover afgelopen week de wereldprimeur van een karpet van vinyl.
Smuq your home
Smuq your home Smuq your home Smuq your home Smuq your home

Smuq is een digitaal geprint karpet van 2 mm dik, volledig gemaakt van vinyl en dus volledig recyclebaar. Het heeft een geweven-look en een mooi afgewerkte rand en is zowel boven als onder antislip (R10). Daarnaast is het gemakkelijk schoon te maken en anti-allergisch.

Het karpet, leverbaar in vier verschillende rechthoekige maten en een ronde, kan in de woonkamer, eetkamer en keuken, maar ook buiten toepasbaar.

MD-Entree uit Genemuiden levert vooral aan grootwinkelbedrijven en bouwmarkten wereldwijd. Voor Smuq heeft het een uitgekiend display-concept beschikbaar.

 Links

www.md-entree.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, entree, mat, entreesysteem, schoonloop, deurmat, buitenmat, karpet, indoor, outdoor, vloerbedekking, stoffering, #mdentree, #smuq, #domotex, domotex19, #domotex2019

Gerelateerd nieuws
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder
 
Driedaagse ETC Design Experience
lees verder
Beeren op de weg
Precies een jaar na Robert van Beekum verkast opnieuw een accountmanager van stoffenleverancier Artex uit Aarle Rixtel naar Hillfloor in Genemuiden.
lees verder
 
Jubileum Cunera
lees verder
Tapijt corona-proof?
Tapijtfabrikant Lano laat weten dat uit studie is gebleken dat de risico's van het verspreiding van het coronavirus via tapijt minimaal is.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden