Smuq your home

Dinsdag 22 januari 2019

Entreematten specialist MD-Entree bracht op de Domotex in Hannover afgelopen week de wereldprimeur van een karpet van vinyl.
Smuq your home
Smuq your home Smuq your home Smuq your home Smuq your home

Smuq is een digitaal geprint karpet van 2 mm dik, volledig gemaakt van vinyl en dus volledig recyclebaar. Het heeft een geweven-look en een mooi afgewerkte rand en is zowel boven als onder antislip (R10). Daarnaast is het gemakkelijk schoon te maken en anti-allergisch.

Het karpet, leverbaar in vier verschillende rechthoekige maten en een ronde, kan in de woonkamer, eetkamer en keuken, maar ook buiten toepasbaar.

MD-Entree uit Genemuiden levert vooral aan grootwinkelbedrijven en bouwmarkten wereldwijd. Voor Smuq heeft het een uitgekiend display-concept beschikbaar.

 Links

www.md-entree.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, entree, mat, entreesysteem, schoonloop, deurmat, buitenmat, karpet, indoor, outdoor, vloerbedekking, stoffering, #mdentree, #smuq, #domotex, domotex19, #domotex2019

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Woontotaal ontwikkelt platform Decoloop
Woontotaal is professionele software voor de calculatie van gordijnen en vloeren. Na al jarenlang actief te zijn in de interieurbranche, is er nu een nieuw platform: Decoloop.
lees verder
Nieuwe milieuverklaringen ERFMI
Het Europese instituut voor producenten van veerkrachtige vloeren ERFMI heeft de meest recente milieuproductverklaringen voor veerkrachtige vloerbedekkingen gepubliceerd. Ook de EPD-calculator op de website is vernieuwd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden