Mflor succesvol tijdens Domotex

Dinsdag 22 januari 2019

Mflor ontving bestaande en nieuwe klanten gedurende de vier dagen van Domotex in het naastgelegen Radisson Blu hotel waar het onder meer de twee nieuwe 'Glue Down'-collecties presenteerde.
Mflor succesvol tijdens Domotex

Vooral de kortgeleden gebrachte Abstract-collectie trok volgens Mflor veel bekijks door het bijzondere vintage cross-over design, wat de vloer een zachte, textielachtige uitstraling geeft.

De Reservoir Oak-collectie, met stroken van 121,92 x 22,86 cm, heeft een natuurlijke uitstraling en is eveneens verkrijgbaar in zes kleuren. De stroken zijn 2,0 mm dik en voorzien van een 0,30 mm dikke slijtlaag: geschikt is voor zwaar huishoudelijk en licht projectmatig gebruik.

Naast deze twee nieuwe collecties toonde de pvc-vloerspecialist ook een vooraankondiging voor haar 'Rigid Board'-merk Solcora®: een nieuwe Solcora Nuance tegelcollectie met steenuitstraling, waarvoor de zes beste kleuren van de Mflor 'Glue Down' Nuance-collectie geselecteerd zijn. De tegels zijn verkrijgbaar in de populaire rechthoekige afmeting van 90,7 x 45 cm, zijn 4,5 mm dik en hebben een slijtlaag van 0,55 mm waardoor het product geschikt is voor zwaar projectmatig gebruik. De Solcora Nuance collectie wordt in april verwacht.

Mflor wordt in België gedistribueerd via Yepp en in Nederland via de grossiers Bosgoed en Peitsman. De projectcollecties lopen via T&M.

 Links

www.bosgoed.nl
www.mflor.com
www.peitsman.nl
www.textilesandmore.eu
www.yepp.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, laminaat, leggen, stroken, strook, plank, steen, staal, ijzer, leer, hout, beton, stofferen, stoffering, visgraat, #mflor, #abstract, #reservoiroak, #solcora, #domotex, #domotex2019, #bosgoed, #peitsman, #koninklijkepeitsman, #textilesandmore, #yepp

Gerelateerd nieuws
Mflor-pvc vloer trendy en onschadelijk
PVC vloeren zijn hip en trendy. Sommige geproduceerd met de realistische look en feel van hout- en steensoorten die niet van het natuurlijke product te onderscheiden zijn. Maar zijn ze ook onschadelijk?
lees verder
 
Interfloor in verwachting
lees verder
 
MoOD breidt uit
lees verder
Egaline voor zandcement en anhydriet
Forbo Eurocol introduceert een egaline voor zandcement Ún anhydriet: sneldrogend en krimparm 924 Europlan Hybrid.
lees verder
 
Rigid-Core vloeren bij Meister
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden