Mflor succesvol tijdens Domotex

Dinsdag 22 januari 2019

Mflor ontving bestaande en nieuwe klanten gedurende de vier dagen van Domotex in het naastgelegen Radisson Blu hotel waar het onder meer de twee nieuwe 'Glue Down'-collecties presenteerde.
Mflor succesvol tijdens Domotex

Vooral de kortgeleden gebrachte Abstract-collectie trok volgens Mflor veel bekijks door het bijzondere vintage cross-over design, wat de vloer een zachte, textielachtige uitstraling geeft.

De Reservoir Oak-collectie, met stroken van 121,92 x 22,86 cm, heeft een natuurlijke uitstraling en is eveneens verkrijgbaar in zes kleuren. De stroken zijn 2,0 mm dik en voorzien van een 0,30 mm dikke slijtlaag: geschikt is voor zwaar huishoudelijk en licht projectmatig gebruik.

Naast deze twee nieuwe collecties toonde de pvc-vloerspecialist ook een vooraankondiging voor haar 'Rigid Board'-merk Solcora®: een nieuwe Solcora Nuance tegelcollectie met steenuitstraling, waarvoor de zes beste kleuren van de Mflor 'Glue Down' Nuance-collectie geselecteerd zijn. De tegels zijn verkrijgbaar in de populaire rechthoekige afmeting van 90,7 x 45 cm, zijn 4,5 mm dik en hebben een slijtlaag van 0,55 mm waardoor het product geschikt is voor zwaar projectmatig gebruik. De Solcora Nuance collectie wordt in april verwacht.

Mflor wordt in België gedistribueerd via Yepp en in Nederland via de grossiers Bosgoed en Peitsman. De projectcollecties lopen via T&M.

 Links

www.bosgoed.nl
www.mflor.com
www.peitsman.nl
www.textilesandmore.eu
www.yepp.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, laminaat, leggen, stroken, strook, plank, steen, staal, ijzer, leer, hout, beton, stofferen, stoffering, visgraat, #mflor, #abstract, #reservoiroak, #solcora, #domotex, #domotex2019, #bosgoed, #peitsman, #koninklijkepeitsman, #textilesandmore, #yepp

Gerelateerd nieuws
 
Egalbase wordt Wunderlays
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday ťn de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Nieuwe Pvc-vloeren bij PPC
De Plinten & Profielen Centrale (PPC) is distributeur in BelgiŽ en Nederland geworden van een serie Pvc-vloeren en toont dat op de lopende Incoda-beurs in Gorinchem.
lees verder
 
Interfloor noviteiten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden