Mflor succesvol tijdens Domotex

Dinsdag 22 januari 2019

Mflor ontving bestaande en nieuwe klanten gedurende de vier dagen van Domotex in het naastgelegen Radisson Blu hotel waar het onder meer de twee nieuwe 'Glue Down'-collecties presenteerde.
Mflor succesvol tijdens Domotex

Vooral de kortgeleden gebrachte Abstract-collectie trok volgens Mflor veel bekijks door het bijzondere vintage cross-over design, wat de vloer een zachte, textielachtige uitstraling geeft.

De Reservoir Oak-collectie, met stroken van 121,92 x 22,86 cm, heeft een natuurlijke uitstraling en is eveneens verkrijgbaar in zes kleuren. De stroken zijn 2,0 mm dik en voorzien van een 0,30 mm dikke slijtlaag: geschikt is voor zwaar huishoudelijk en licht projectmatig gebruik.

Naast deze twee nieuwe collecties toonde de pvc-vloerspecialist ook een vooraankondiging voor haar 'Rigid Board'-merk Solcora®: een nieuwe Solcora Nuance tegelcollectie met steenuitstraling, waarvoor de zes beste kleuren van de Mflor 'Glue Down' Nuance-collectie geselecteerd zijn. De tegels zijn verkrijgbaar in de populaire rechthoekige afmeting van 90,7 x 45 cm, zijn 4,5 mm dik en hebben een slijtlaag van 0,55 mm waardoor het product geschikt is voor zwaar projectmatig gebruik. De Solcora Nuance collectie wordt in april verwacht.

Mflor wordt in België gedistribueerd via Yepp en in Nederland via de grossiers Bosgoed en Peitsman. De projectcollecties lopen via T&M.

 Links

www.bosgoed.nl
www.mflor.com
www.peitsman.nl
www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-blu-hannover
www.textilesandmore.eu
www.yepp.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, laminaat, leggen, stroken, strook, plank, steen, staal, ijzer, leer, hout, beton, stofferen, stoffering, visgraat, #mflor, #abstract, #reservoiroak, #solcora, #domotex, #domotex2019, #bosgoed, #peitsman, #koninklijkepeitsman, #textilesandmore, #yepp

Gerelateerd nieuws
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder
 
Driedaagse ETC Design Experience
lees verder
Beeren op de weg
Precies een jaar na Robert van Beekum verkast opnieuw een accountmanager van stoffenleverancier Artex uit Aarle Rixtel naar Hillfloor in Genemuiden.
lees verder
 
Jubileum Cunera
lees verder
Tapijt corona-proof?
Tapijtfabrikant Lano laat weten dat uit studie is gebleken dat de risico's van het verspreiding van het coronavirus via tapijt minimaal is.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden