Mflor succesvol tijdens Domotex

Dinsdag 22 januari 2019

Mflor ontving bestaande en nieuwe klanten gedurende de vier dagen van Domotex in het naastgelegen Radisson Blu hotel waar het onder meer de twee nieuwe 'Glue Down'-collecties presenteerde.
Mflor succesvol tijdens Domotex

Vooral de kortgeleden gebrachte Abstract-collectie trok volgens Mflor veel bekijks door het bijzondere vintage cross-over design, wat de vloer een zachte, textielachtige uitstraling geeft.

De Reservoir Oak-collectie, met stroken van 121,92 x 22,86 cm, heeft een natuurlijke uitstraling en is eveneens verkrijgbaar in zes kleuren. De stroken zijn 2,0 mm dik en voorzien van een 0,30 mm dikke slijtlaag: geschikt is voor zwaar huishoudelijk en licht projectmatig gebruik.

Naast deze twee nieuwe collecties toonde de pvc-vloerspecialist ook een vooraankondiging voor haar 'Rigid Board'-merk Solcora®: een nieuwe Solcora Nuance tegelcollectie met steenuitstraling, waarvoor de zes beste kleuren van de Mflor 'Glue Down' Nuance-collectie geselecteerd zijn. De tegels zijn verkrijgbaar in de populaire rechthoekige afmeting van 90,7 x 45 cm, zijn 4,5 mm dik en hebben een slijtlaag van 0,55 mm waardoor het product geschikt is voor zwaar projectmatig gebruik. De Solcora Nuance collectie wordt in april verwacht.

Mflor wordt in België gedistribueerd via Yepp en in Nederland via de grossiers Bosgoed en Peitsman. De projectcollecties lopen via T&M.

 Links

www.bosgoed.nl
www.mflor.com
www.peitsman.nl
www.textilesandmore.eu
www.yepp.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, laminaat, leggen, stroken, strook, plank, steen, staal, ijzer, leer, hout, beton, stofferen, stoffering, visgraat, #mflor, #abstract, #reservoiroak, #solcora, #domotex, #domotex2019, #bosgoed, #peitsman, #koninklijkepeitsman, #textilesandmore, #yepp

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Woontotaal ontwikkelt platform Decoloop
Woontotaal is professionele software voor de calculatie van gordijnen en vloeren. Na al jarenlang actief te zijn in de interieurbranche, is er nu een nieuw platform: Decoloop.
lees verder
Nieuwe milieuverklaringen ERFMI
Het Europese instituut voor producenten van veerkrachtige vloeren ERFMI heeft de meest recente milieuproductverklaringen voor veerkrachtige vloerbedekkingen gepubliceerd. Ook de EPD-calculator op de website is vernieuwd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden