Slaapliedje van Lema Mobili

Dinsdag 23 mei 2023

Italiaanse meubelfabrikant Lema Mobili introduceert dit jaar verschillende nieuwe producten, waaronder een slaapkamercollectie en familie van tafels en poefs.
Slaapliedje van Lema Mobili
Slaapliedje van Lema Mobili Slaapliedje van Lema Mobili

Ideeën uit het verleden geven leven aan de collectie Lullaby: een familie van meubilair voor het slaapgedeelte - bestaande uit bed, commode en nachtkastjes - die zich volgens Lema Mobili onderscheidt door zachte lijnen en een omhullend design. Het bed, ontworpen door Ludovica en Roberto Palomba, heeft strakke, essentiële lijnen, met een hoog, imposant hoofdbord met een sterke geometrische opdruk en een zacht, omhullend effect, versterkt door de vulling. Het decoratieve stiksel, dat doorloopt in het hoofdbord, maakt de harmonie van het ontwerp compleet. Het bed is ook verkrijgbaar met opbergruimte.

 

Een nieuwe familie van tafels en poefs ontworpen door Piero Lissoni wordt gekenmerkt door de structuur in geribbeld hout, uitgevoerd in massief Canaletto notenhout. De salontafel is zowel verkrijgbaar in de ronde en ovale versie als in een vierkante vorm met afgeronde hoeken. Het blad van de salontafel kan op maat worden gemaakt met een blad van gelakt glas, steen of marmer, in alle varianten van de collectie.Links

www.lemamobili.com/en

Tags

Nieuws, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, slaapcomfort, kast, wandkast, inbouwkast, slaapbranche, slapen, slaap, garderobe, slaapfabrikant, slaapsegment, slaapconcept, #lema

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden