Sint Pieter voor thuis

Vrijdag 12 juli 2019

De koepel van de Sint Pieter als hanglamp voor thuis. Een typisch product van de Italiaanse fabrikant Seletti.
Sint Pieter voor thuis
Sint Pieter voor thuis

Van Seletti producten word je vaak een beetje blij. Bijvoorbeeld bij de Hamburger-Fauteuil en Hot Dog-Sofa of de gouden Banana Lamp.

Nu komt Seletti met een eerbetoon aan een van de symbolen van de Italiaanse architectuur: de Sint-Pieterskoepel in de vorm van een hanglamp. Deze Cupolone is een ontwerp van Amebe.

De majestueuze en iconische St. Peter's Dome, ontworpen door Michelangelo, is een symbool van Italiaanse creativiteit en Renaissance-architectuur. Amebe Design Studio, opgericht door ontwerpers Alessandra Mantovani en Eleonora Barbareschi, vertaalde dit naar de Cupolone: een hangende lamp met een realistische harsreproductie van de Sint-Pieterskoepel.

De lamp heeft een diameter van 70 cm en een hoogte van 72 cm en is uitgevoerd in twee kleurvarianten: een geheel wit, de andere met een antraciet buitenkant en een gouden binnenkant.

Seletti wordt via Van Mokum en House of Brands vertegenwoordigd en is via Van Mokum ook weer present op de komende decoratiebeurs Showup de eerste twee dagen van september in Vijfhuizen.
Links

www.homeforbrands.com
www.seletti.it
www.showup.nl
www.vanmokum.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, kinderkamer, jeugdkamer, #seletti, #vanmokum, #houseforbrands, #showup

Gerelateerd nieuws
Perfect plaatje met Simplehuman
Simplehuman, fabrikant van designvoorwerpen die het leven efficiŽnter maken, introduceert de sensorspiegel SE met ingebouwde telefoonhouder.
lees verder
 
Duitse duurzaamheid op IMM
lees verder
Ook oktober feest voor Woonretail
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 2019 3,9% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. En het blijft feest in de interieurbranche.
lees verder
Orgatec 2020 groeit
De biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen van 27-31 oktober 2020 lijkt flink te groeien dankzij nieuwe exposanten.
lees verder
Bebob en Vloerenschuur failliet
Ondanks de aanhoudende goede omzetcijfers in de interieurbranche zijn er soms toch retailers die het helaas niet redden. Zoals recent Bebob en Vloerenschuur.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden