Sint Pieter voor thuis

Vrijdag 12 juli 2019

De koepel van de Sint Pieter als hanglamp voor thuis. Een typisch product van de Italiaanse fabrikant Seletti.
Sint Pieter voor thuis
Sint Pieter voor thuis

Van Seletti producten word je vaak een beetje blij. Bijvoorbeeld bij de Hamburger-Fauteuil en Hot Dog-Sofa of de gouden Banana Lamp.

Nu komt Seletti met een eerbetoon aan een van de symbolen van de Italiaanse architectuur: de Sint-Pieterskoepel in de vorm van een hanglamp. Deze Cupolone is een ontwerp van Amebe.

De majestueuze en iconische St. Peter's Dome, ontworpen door Michelangelo, is een symbool van Italiaanse creativiteit en Renaissance-architectuur. Amebe Design Studio, opgericht door ontwerpers Alessandra Mantovani en Eleonora Barbareschi, vertaalde dit naar de Cupolone: een hangende lamp met een realistische harsreproductie van de Sint-Pieterskoepel.

De lamp heeft een diameter van 70 cm en een hoogte van 72 cm en is uitgevoerd in twee kleurvarianten: een geheel wit, de andere met een antraciet buitenkant en een gouden binnenkant.

Seletti wordt via Van Mokum en House of Brands vertegenwoordigd en is via Van Mokum ook weer present op de komende decoratiebeurs Showup de eerste twee dagen van september in Vijfhuizen.
Links

www.homeforbrands.com
www.seletti.it
www.showup.nl
www.vanmokum.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, kinderkamer, jeugdkamer, #seletti, #vanmokum, #houseforbrands, #showup

Gerelateerd nieuws
Trendz Najaar: beleving centraal
Trendz biedt dit najaar meer dan de gelegenheid om inkopen te doen doen. Dankzij de nieuwe Next Level is er van 25-27 augustus meer ruimte voor ontmoeting en inspiratie.
lees verder
Extra inspiratie bij najaarsbeurs DWI
Tijdens de Najaarsvakbeurs in De Woonindustrie zijn noviteiten van de standhouders te zien, maar er is van 1-4 september meer te doen. Tijdens de beursdagen worden presentaties en lezingen gegeven en er wordt een unieke expositie neergezet.
lees verder
 
Nieuwe Roxxane van Nimbus
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden