Drie restaurants ingericht door Estida

Donderdag 11 juli 2019

Deze zomer voorziet Estida, interior design & concept development, drie bijzondere restaurants van een nieuwe inrichting. De interieurs moeten de trend van luxe in de horeca weerspiegelen.
Drie restaurants ingericht door Estida
Drie restaurants ingericht door Estida Drie restaurants ingericht door Estida

Estida geeft de urban frenchy bistro Toujours in Haarlem een complete upgrade. Het thema is ‘bistro boudoir’, met veel spiegels, messing, geprinte fluwelen stoffen in combinatie met een betonnen bar. Op de vloer komen Marokkaanse tegels die fungeren als een rode loper. De stoffen zijn speciaal voor de bistro ontwikkeld en handbeschilderd met afbeeldingen van Oost-Indische kers en pioenrozen.

 

Kort geleden werd Restaurant Comer by Polonio geopend aan de duinen in Egmond aan Zee. Estida vertaalde de beleving van eten en drinken in verschillende courts, met ieder hun eigen uitstraling. Zo is er een grote open keuken, een koffiebar, wijnbar, bierbar, cocktailstation en een oesterbar. Er is een lounge gecreëerd aan het raam met uitzicht op de duinen en de zee en een verhoogde lounge bij de openhaard. Er is gewerkt met natuurlijke, luxe materialen, veel groene planten en een rustig kleurenpalet.

 

Restaurant De Hoofdwacht in Gorinchem is gevestigd in een historisch pand en beschikt over twee verdiepingen met verschillende ruimten. Het interieur wordt door Estida vernieuwd, met als doel om de stijlkenmerken te behouden, een moderne twist aan het interieur te geven en elke ruimte aantrekkelijk te maken. Het interieur kreeg een aantal opvallende items, zoals art-deco elementen en de metershoge luifelkast die vanaf de bar beneden doorloopt via de vide naar de bovenste etage. Het wijnhuis op de begane grond is getransformeerd naar een eigentijdse ruimte met bakstenen wanden, muurschildering en riante, comfortabele banken met aaibare stoffen.Links

www.estida.nl
www.restauranttoujours.nl
www.hoofdwacht.nl
www.restaurantcomer.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, project, horeca, restaurant, bar, meubel, accessoires, decoratie, interieurbouw, #estida

Gerelateerd nieuws
 
Designroute Glue in Amsterdam
lees verder
Thea nieuw bij Fendi Outdoor
Fendi is een van de labels van de Italiaanse meubelfabrikant Luxury Living Group uit Forlž. Thea is een nieuwe telg in de Fendi Outdoor collectie.
lees verder
Experience center Interior Group
Keijsers Interiors en De Projectgroep openen een experience center op businesspark Papendorp aan de rand van Utrecht.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder
 
Driedaagse ETC Design Experience
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden