Esta Home in Scandinavische sferen

Woensdag 10 juli 2019

Esta Home, een van de behangmerken van The Design Department, introduceert de nieuwe collectie Scandi Cool.
Esta Home in Scandinavische sferen
Esta Home in Scandinavische sferen Esta Home in Scandinavische sferen

De Scandi Cool collectie onder het label Esta Home van The Design Department wordt gekenmerkt door de Scandinavische prints en de designs variëren van lijnmotieven, bloemenprints tot grafische vormen. Het kleurenpalet van Scandi Cool bestaat uit zachte tinten zoals mintgroen, licht blauw en poederroze, maar ook uit een breed scala aan warme kleuren zoals oud-roze, vergrijsd donkerblauw en okergeel. Daarnaast geven grafische patronen in zwart-wit de collectie volgens The Design Department een modern karakter.

 

Behalve gewone behangdesigns horen in de Scandi Cool collectie verschillende kwaliteiten fotobehang thuis. Sluitstuk van de collectie is het Esta Home magnetische schoolbordbehang. Voor de behangprints uit Scandi Cool zijn uitsluitend verven en inkten gebruikt die op waterbasis zijn en vrij van oplosmiddelen.

 

The Design Department is met haar labels Esta Home en Origin te vinden in het ETC Design Center in Culemborg. Op maandag 15 juli is daar de Summer Sale en tevens de laatste openingsdag voor het zomerreces en de verbouwing.Links

www.ddept.nl
www.estahome.nl
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, winkel, retail, shop, outlet, dhz, doe-het-zelf, doehetzelf, doe het zelf,, dhz, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, verf, wand, behang, deco, decoratie, wand, behang, bekleding, muur, #estahome, #thedesigndepartment, #tdd, #ddept, #origin, #scandicool, #etcdesigncenter, #etcexpo

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
 
Romo introduceert Arlyn
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Woontotaal ontwikkelt platform Decoloop
Woontotaal is professionele software voor de calculatie van gordijnen en vloeren. Na al jarenlang actief te zijn in de interieurbranche, is er nu een nieuw platform: Decoloop.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden