Esta Home in Scandinavische sferen

Woensdag 10 juli 2019

Esta Home, een van de behangmerken van The Design Department, introduceert de nieuwe collectie Scandi Cool.
Esta Home in Scandinavische sferen
Esta Home in Scandinavische sferen Esta Home in Scandinavische sferen

De Scandi Cool collectie onder het label Esta Home van The Design Department wordt gekenmerkt door de Scandinavische prints en de designs variëren van lijnmotieven, bloemenprints tot grafische vormen. Het kleurenpalet van Scandi Cool bestaat uit zachte tinten zoals mintgroen, licht blauw en poederroze, maar ook uit een breed scala aan warme kleuren zoals oud-roze, vergrijsd donkerblauw en okergeel. Daarnaast geven grafische patronen in zwart-wit de collectie volgens The Design Department een modern karakter.

 

Behalve gewone behangdesigns horen in de Scandi Cool collectie verschillende kwaliteiten fotobehang thuis. Sluitstuk van de collectie is het Esta Home magnetische schoolbordbehang. Voor de behangprints uit Scandi Cool zijn uitsluitend verven en inkten gebruikt die op waterbasis zijn en vrij van oplosmiddelen.

 

The Design Department is met haar labels Esta Home en Origin te vinden in het ETC Design Center in Culemborg. Op maandag 15 juli is daar de Summer Sale en tevens de laatste openingsdag voor het zomerreces en de verbouwing.Links

www.ddept.nl
www.estahome.nl
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, winkel, retail, shop, outlet, dhz, doe-het-zelf, doehetzelf, doe het zelf,, dhz, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, verf, wand, behang, deco, decoratie, wand, behang, bekleding, muur, #estahome, #thedesigndepartment, #tdd, #ddept, #origin, #scandicool, #etcdesigncenter, #etcexpo

Gerelateerd nieuws
Nieuwe collecties van Elitis
Élitis komt dit najaar met twee nieuwe stoffencollecties en vult een serie wandbekleding aan met nieuwe kleuren en panorama's.
lees verder
R+T naar Barcelona
In Barcelona vindt in 2020 voor het eerste APAExpo by R+T plaats. Hiermee versterkt R + T zijn positie op het gebied van deuren en poorten.
lees verder
 
NLXL ook in karpetten
lees verder
Pierre Frey tijdens Designweek Parijs
Tijdens de designweek in Parijs in september presenteerden designers, ontwerpers en fabrikanten hun creaties. Maison Pierre Frey leverde producten voor verschillende tentoonstellingen, verdeeld over Parijs.
lees verder
 
Kendix Allure collectie uitgebreid
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden