Showup terug in september

Woensdag 07 juli 2021

Op 5 en 6 september vindt de volgende editie van Showup plaats. Nadat de voorjaarseditie vanwege corona werd geannuleerd kijkt de organisatie er naar uit om exposanten en bezoekers weer te ontmoeten.
Showup terug in september
Showup terug in september

Met bijna 300 deelnemers blijft Showup naar eigen zeggen niet te missen voor inkopers en retailers. Eindelijk kunnen interieurprofessionals weer vaste leveranciers, nieuwe contacten en bekenden uit de branche ontmoeten. Op Showup zijn innovatieve producten, opkomende labels, jonge ontwerpers, en merken uit binnen- en buitenland te zien.

 

Op dit moment is nog niet helemaal duidelijk welke van de bekende corona maatregelen tijdens beurs zullen gelden. Voorlopig gaat de organisatie uit van een set maatregelen zoals bij de editie van najaar 2020. Begin augustus wordt hier meer over bekend. In ieder geval wordt weer gewerkt met bredere gangpaden, verplicht online aanmelden en goede hygiënemaatregelen. Als timeslots niet nodig zijn, ontvangen bezoekers daarover bericht.

 

De nieuwe collectie van exposant Bloomingville (foto 2) is geïnspireerd op het steeds veranderende huis en de behoefte aan flexibiliteit in een comfortabele omgeving, waar we volgens het bedrijf persoonlijke heiligdommen kunnen vormen en toch ruimte hebben om onze taken uit te voeren. Ga de producten van Bloomingville zien tijdens Showup, in Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen.Links

www.showup.nl
www.bloomingville.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #showup, #showup21, #coronaproof #togetherweshowup

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Samenwerking interieurarchitecten
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden