Saum & Viebahn: volledige overname Heco

Dinsdag 08 januari 2019

In juni vorig jaar nam de Duitse textielconverter Saum & Viebahn reeds een strategisch belang in Heco Textilverlag uit Memmingen. Nu zijn ook de resterende aandelen overgenomen.
Saum & Viebahn: volledige overname Heco

Burkhard Koop heeft volgens Eurodecor ultimo 2018 het management van Heco verlaten en Saum & Viebahn beweert ook de resterende aandelen te hebben overgenomen.

Koop wordt opgevolgd door de Saum & Viebahn-directeuren Susanne Schicker-Westhoff en Andreas Klenk, die het bedrijf normaal zullen voortzetten. Beide bedrijven zullen acte de présence geven op de komende Heimtextil.

Saum & Viebahn is onder meer bekend van de meubelstoffeerdersclub Sofatex en als leverancier van Alcantara en Charmelle.

 Links

www.heco-textilverlag.com
www.saum-und-viebahn.de
www.saumundviebahn.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, overname, fusie, samenwerking, samen, #hecotextilverlag, #saumviebahn, #saumundviebahn, #heimtextil, #heimtextil2019, #heimtextil19, #sofatex, #alcantara, #charmelle

Gerelateerd nieuws
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Insqin-technologie voor textiel
Op Techtextil toont Covestro de nieuwe Insqin®-technologie. Een veelzijdige textielcoating op waterbasis, zonder oplosmiddelen.
lees verder
Van Beekum naar Hillfloor
Robert van Beekum verkast van stoffenleverancier Artex uit Aarle Rixtel naar Hillfloor in Genemuiden.
lees verder
VME en Euretco samen sterk
Op 1 juli 2019 wordt de Woon Retail Groep opgericht voor zelfstandige MKB-bedrijven die actief zijn in de wonen- en keukenbranche. Om samen sterk te worden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden