Birkenstock verder dan voetbed

Dinsdag 08 januari 2019

Sandalenfabrikant Birkenstock gaat verder met het aanbieden dan alleen van een goed bed voor voeten. Het blijft ook door gaan in de zorg voor een goede nachtrust.
Birkenstock verder dan voetbed

De sandalenfabrikant Birkenstock heeft naar eigen zeggen al een historie van ruim 240 jaar. Twee jaar terug introduceerde het bedrijf op de Imm Cologne haar eerste stap op het gebied van slapen. Op de komende Imm Cologne, van maandag 16 tot en met zondag 24 januari, presenteert het nieuwe modellen bedden en slaapsystemen. Met de focus op kwaliteit, natuurlijkheid en welzijn, ziet Birkenstock dus marktmogelijkheden bij klanten voor wie een natuurlijke en rustgevende slaap belangrijk is.

Zoals het nieuwe model Zürich (foto), een bijzonder vormgegeven handgemaakt massief eikenhouten bed. Het hout is uitsluitend behandeld met natuurlijke oliën. De tafel kan eenvoudig in de openingen tussen de lamellen wordt geschoven en in hoogte worden versteld. De bedbodem is in het midden gescheiden, zodat individueel aanpaste boxspringmatrassen, die Birkenstock ook kan leveren, gemakkelijk kunnen worden toegepast. Er is ook een bijpassend babybed verkrijgbaar dat tevens kan worden veranderd in een stoel voor een volwassene.

 Links

www.birkenstock-group.com
www.imm-cologne.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, accessoire, badkamer, projectinrichting, RS Vision Expo, Interzum, plaatmateriaal, beslag, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, #imm, #imm19, #imm2019, #immcologne, #birkenstock

Gerelateerd nieuws
Lynn voor Verilin
Lynn Helsmoortel is de nieuwe verkoopmedewerkster van linnenspecialist Verilin uit Heule.
lees verder
 
Anti-snurk bed Auping
lees verder
 
Hondenboxspring Swiss Sense
lees verder
Bedrijvige Marketday XL in DWI
Maandag 3 juni is er in DWI weer een Marketday XL, dit betekent dat alle showrooms open zijn. Er is echter ook een Sample Sale op de afdeling Accessoires en BNS Crisp organiseert lezingen over Salone del Mobile en Maison et Objet.
lees verder
Matrassen voor minima door Matt Sleeps
Het online matrassenmerk Matt Sleeps, dat sinds 2016 actief is op de Nederlandse markt, heeft een nieuwe bestemming voor geretourneerde matrassen. 400 stuks worden via kringlooporganisatie RataPlan gratis uitgedeeld aan minima.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden