Samenwerking voor vakbeurs

Donderdag 01 september 2022

VBW, Plantion en Groothandelscentrum Plantion gaan samenwerken met Trendz om daar een uniek en inspirerend bloemistenprgramma te bieden.
Samenwerking voor vakbeurs

Op dinsdag 30 augustus is op vakbeurs Trendz in de Evenementehal Gorinchem een samenwerkingsovereenkomst tussen Trendz, Plantion, Groothandelscentrum Plantion en Koninklijke VBW ondertekend. De partijen gaan samenwerken rond de Trendz-vakbeurzen om daar een uniek en inspirerend bloemistenprogramma te bieden.

 

Zeker ook voor bloemisten is Trendz een belangrijke vakbeurs. Om het aanbod voor bloemisten nog verder te vergroten en relevanter te maken, is Trendz deze samenwerking aangegaan. Met elkaar - en met andere relevante leveranciers van groen en decoratiematerialen - willen de partijen een uniek bloemistenprogramma op de beurs gaan bieden. Het programma zal bestaan uit een ruim aanbod van standhouders. Daarnaast worden vaktechnische demonstraties verzorgd, is er ruimte om te netwerken en zullen er inspirerende lezingen over het ondernemerschap worden gegeven. Het programma is gericht op het ondersteunen van bloemisten en groenstylisten bij hun dagelijkse bedrijfsvoering.

 

De samenwerking zal voor het eerst zichtbaar zijn op de voorjaarseditie van Trendz, van 8-10 januari in Gorinchem.

 

Vakbeurs Trendz is volgens de organisator Easyfairs het grootste en meest complete inspiratie – en inkoopmoment voor de retailer op gebied van home decoration & lifestyle. De beurs vindt plaats in het voorjaar en najaar en trekt in drie dagen duizenden bezoekers in de segmenten home decoration, outdoor & flowers, table & kitchenware, home linen, gifts & gadgets, fashion, accessoires, jewelry and beauty, stationery & office en kids. Naast inkoopmogelijkheden biedt Trendz ook kennis- en inspiratiesessies voor bezoekers.Links

www.trendz.nl
www.easyfairs.com

Tags

nieuws, interieur, beurs, platform, accessoires, bloemisten, samenwerking, gorinchem, ondersteuning, aanbod, retail, retailmarkt, najaar, voorjaar, home decoration, outdoor, #trendz, #easyfairs, #evenementenhal, #vbw, #plantion, #groothandelscentrum

Gerelateerd nieuws
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
B-Living focust op online uitbreiding
Als fusiebedrijf gespecialiseerd in glas en textiel, heeft interieurgroothandel B-Living, door strategische overnames de consumentenmarkt betreden. De onderneming wil binnen enkele jaren de helft van haar omzet online genereren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden