Samenwerking met Yepp

Dinsdag 05 december 2023

Yepp, de Belgische groothandel voor vloeren, heeft een samenwerking gesloten met Pascal Raes.
Samenwerking met Yepp

Pascal Raes (foto) was gedurende zo’n 30 jaar de drijvende kracht achter het merk Meister. Hij lanceerde dit A- merk op de Benelux-markt en bouwde een sterk dealernetwerk uit. De samenwerking tussen Pascal en Meister kwam echter wegens een verschil in visie tot een einde waardoor er een mooie kans ontstond voor zowel Yepp als Pascal.

 

Pascal zal bij Yepp een nieuwe functie invullen, namelijk die van business development manager. Hij zal zijn jarenlange succesvolle ervaring benutten om de verschillende A-merken die Yepp in portefeuille te promoten en potentiële nieuwe klanten te zoeken.

 

Hans Declercqsales & marketing manager van Yepp: 'Pascal heeft meer dan bewezen dat hij de Benelux-vloerenmarkt door en door kent. Zijn ervaring, strategisch en product/technisch inzicht kunnen een enorme meerwaarde voor ons bedrijf betekenen. Yepp maakt zich klaar voor de toekomst en Pascal zal samen met ons ganse team hier intensief aan meewerken. Ondanks de sombere marktomstandigheden zien we als Yepp nog vele opportuniteiten en zullen we deze samen met onze partners/leveranciers verder uitbouwen“.

 

Pascal Raes: 'Tijdens de introductiefase bij de verschillende hoofdleveranciers ben ik omvergeblazen door de sterkte van de merken in de Yepp-portefeuille. Ik kijk er enorm naar uit om samen met het Yepp-team deze brands nog beter in de markt te zetten en onder te brengen in een duidelijk en representatief netwerk.'

 

Yepp distribueert in België verschillende gerenommeerde vloerenmerken in parket, laminaat en vinyl zoals Coretec van US Floors, Parador, Bjelin, Grizzly, Liberty, Mflor en Listone Giordano.Links

www.yepp.be
www.mflor.com
www.parador.de
www.meister.com
www.coretecfloors.com

Tags

nieuws, interieur, business, development, samenwerking, groothandel, distributie, vloeren, pvcvloeren, laminaat, parket, netwerk, marketing, vloerenmerken, #yepp, #parador, #meister, #coretec, #mflor, #liberty, #grizzly, #bjelin, #listonegiordano

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Nieuwe ceo voor Belysse
James Neuling is benoemd tot ceo van Belysse Group, het bedrijf achter onder andere de merken Modulyss en ITC.
lees verder
Perzische tapijt duurzame keuze
[Sponsored artikel] - In de wereld van interieurdesign blijft de vraag naar authentieke en duurzame producten groeien. Te midden van deze trend staan Perzische tapijten als toonbeelden van vakmanschap en duurzaamheid.
lees verder
Evolutie in vloeren
Tarkett introduceert de Id Evolution, een duurzame non-pvc vloercollectie. Gemaakt met 64% mineralen voor een gezonder binnenklimaat.
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden